VLOG! Kerstshow-verslag Intratuin Pijnacker

23

Samenwerking – Ik heb er weer eentje voor je: een kerstshow-verslag in videovorm. Dit keer waren Arvid en ik bij Intratuin Pijnacker om de kerstsfeer op te snuiven. Ik was hier al twee keer eerder, maar toen maakten we een fotoverslag. Dit keer is het een video geworden! Wel zo leuk om de show eens in bewegende beelden te kunnen laten zien.

Kersthow Intratuin Pijnacker 2021

De entree is super sprookjesachtig met allerlei elfjes en kaboutertjes. Het leukste aan deze kerstshow vond ik het kerstdorp. Kinderen (en Arvids) kunnen er in kruipen om het kerstdorp op een hele andere manier te bewonderen. En natuurlijk vind je op de kerstdecoratie-afdeling versiering in alle kleuren die je maar kunt bedenken. Ook top vinden wij het restaurant – de Proeftuin. Heerlijke broodjes en super vriendelijk personeel.

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de video vinden! Ga jij nog naar Intratuin Pijnacker dit seizoen of ben je er al geweest? Let me know in de reacties hieronder!

Intratuin Pijnacker
Rijskade 1-A
2641 NA Pijnacker
Zuid-Holland

Openingstijden
Ma t/m woe | 09:30 – 18:00
Do & vrij | 9:30 – 21:00
Zaterdag | 09:00 – 17:30
Zondag | 10:00 – 17:00

Deze vlog is in samenwerking met Intratuin Pijnacker gemaakt.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

23 reacties

  • Wat een leuke vlog weer! Heerlijk om naar te kijken zo bij de kapper in de verf met een grote bak koffie erbij. Hele fijne dag!
   Liefs Tessa

 1. Dank voor het shot klusvitamientjes! Dit zijn de oppeppers waardoor ik weer vol goede moed verder ga met schilderen enzovoorts. In Engelse tv programma’s (bijv. Escape to the Country) willen ze alles vaak af hebben voor kerst en kijken ze bij bezichtiging van een huis waar de kerstboom kan staan. Dat heb ik dus ook. Nog even door buffelen!

 2. Ook een mooie kerstshow om heen te gaan.
  Was zelf van de week bij de Bosrand in Wassenaar, die is ook de moeite waard en aankomende week wil ik hun filiaal in Oestgeest gaan bezoeken, en daarna staat Pijnacker op het programma en misschien nog naar Duiven toe. en daarna weet ik het nog niet,
  Maar loop wel iedere keer te genieten als je er zo van houd.
  De Boet in Hoogwoud hadden ook goed uitgepakt is de moeite waard om heen te gaan.

  • Hallo Willy,

   Wat leuk dat je schrijft dat je langskomt bij Intratuin Pijnacker. Zoals je in de video kunt zien is het echt de moeite waard. We kijken dan ook uit naar je bezoek! Tot ziens bij Intratuin Pijnacker.

   Met vriendelijke groeten,
   Intratuin Pijnacker

 3. Ik ga er niet heen, maar wat is het toch genieten dat we er virtueel doorheen gaan met jou vlog.
  Heerlijk die filmpjes. Lijkt het net of ik naar meer kerstmarkten ga dan dat ik werkelijk ga.

 4. Je hebt er weer een leuke vlog van gemaakt. Ik ben al naar tuincentrum Osdorp geweest en De Driesprong in Zoetermeer staat ook op de planning. Dat is mooi te combineren met Pijnacker en zo wordt het een hele dag kerstshows kijken. Heerlijk!

  • Hallo Ria,

   Wat leuk dat je schrijft dat je langskomt bij Intratuin Pijnacker. Zoals je in de video kunt zien is het echt de moeite waard. We kijken dan ook uit naar je bezoek! Tot ziens bij Intratuin Pijnacker.

   Met vriendelijke groeten,
   Intratuin Pijnacker

  • Hallo Christina,

   Wat leuk dat je schrijft dat je langskomt bij Intratuin Pijnacker. Zoals je in de video kunt zien is het echt de moeite waard. We kijken dan ook uit naar je bezoek! Tot ziens bij Intratuin Pijnacker.

   Met vriendelijke groeten,
   Intratuin Pijnacker

 5. Superleuk om je vlog te bekijken, Intratuin Pijnacker- Nootdorp staat nog op mijn lijstje.
  Het restaurant is absoluut top,wij komen er graag voir een uitgebreide koffie of lunch.

  • Hallo Anja,

   Wat leuk dat je schrijft dat je vaak langskomt bij Intratuin Pijnacker en dat je zo’n fan bent van ons restaurant. Tot ziens bij Intratuin Pijnacker.

   Met vriendelijke groeten,
   Intratuin Pijnacker

 6. Toch ook weer unieke dingen hier, de regenboogkerstboom en leuke ornamenten! Sprookjes komen tot leven! Zo mooi! Ik kreeg bij het bekijken van je vlog het idee dat dit één van de kerstshows met de meeste lichtinval is, klopt dit?

 7. Je vlog is leuk, maar wij zijn er vorige week geweest, vindt het niet zo sfeervol meer, te licht, maar ieder z’n smaak van een kerstshow natuurlijk, wij gaan binnenkort naar onze favoriet Halsteren,, kijken hoe het daar dit jaar is. Groetjes en fijn weekend.

  • Hallo Ing,

   Wat fijn om te horen dat je onze kerstshow al bezocht hebt. Jammer dat het voor jou te licht was waardoor het minder sfeervol over kwam. Uiteraard is onze kerstshow in de avond op zijn mooist. Toch hopen we dat je nog eens langskomt in de avonduren om het moois te bewonderen, Tot ziens bij Intratuin Pijnacker.

   Met vriendelijke groeten,
   Intratuin Pijnacker

 8. Hi there!

  Eergisteren toevallig in Maastricht mij ogen uitgekeken bij de H&M home. Een mooie vaas gescoord ook. Gelukkig hebben wij een van de twee “homes” die Nederland rijk is, in de buurt. Ik wil nog niet te veel kopen, eerst alles van de zolder halen en onder mijn overkapping uitstallen.want ik heb afgelopen jaar veel gekocht nadat vlak voor de Kerst de lockdown kwam. De heerlijke tijd van shop en genieten in aanloop naar de Kerst in een klap weg. Dat mag nooit meer gebeuren. Dus ik verheug me nu op t uitpakken van alles. Ongetwijfeld ook mooie spulletjes waarvan ik niet meer weet dat ik ze heb aangeschaft.

 9. Dehollander christel op

  Dag,
  Het ziet er allemaal mooi versierd uit.
  Helaas voor mij te ver! Maar we gaan naar de Intratuin in België wel.
  De waarzegster vond ik nog het mooist‍♀️