VLOG! Intratuin Zoetermeer: knusse & stijlvolle kerstshow

12

Samenwerking  – Zal ik eens wat vertellen? Ik vind het zó leuk om jullie enthousiaste reacties te lezen als ik weer een nieuwe kerstshow-vlog deel. Ik vraag me soms wel eens af of jullie me nog niet beu zijn haha. Maar al die lieve woorden zijn onwijs motiverend. Dus ben ik heel blij te mogen vertellen dat ik vandaag weer een nieuw kerstshowverslag voor jullie heb! In videovorm dus :).

Videoverslag kerstshow Intratuin Zoetermeer 2021

Arvid en ik waren vorige week bij de Intratuin in Zoetermeer. Geen hele grote kerstshow, maar wel een hele knusse en stijlvolle. Het klopt hier gewoon, vind ik persoonlijk. De sfeer begint al vrij snel als je de winkel binnenkomt in de koude kas. Daar staat een grote trein met bewegende knuffels. Deel twee van de kerstshow bevindt zich verderop in de winkel, met prachtige sfeerpresentaties en kerstdecoratie in alle kleuren die je wenst.

Mijn favoriete hoekjes waren de natuurlijke hoek met een prachtig bosachtig sfeertje en de winterse hoek. Er is een lange weg gemaakt die uitkijkt op mooie besneewde kerstbomen. Aan beide kanten vind je winterse versieringen. Afijn, ik zal ophouden met praten, want de video spreekt voor zich! Je bekijkt hem hierboven. Laat je me weten wat je van het sfeertje bij Intratuin Zoetermeer vindt in de reacties hieronder? Vind ik leuk!

Intratuin Zoetermeer
Voorweg 192
2716 NK Zoetermeer
Zuid-Holland

Openingstijden
Ma t/m wo | 09:30 – 18:00
Do & vrij | 09:30 – 21:00
Zaterdag | 09:00 – 17:30
Zondag | 10:00 – 17:00

LET OP: Vanaf maandag 22 november t/m 17 december 2021 elke werkdag geopend tot 21:00 uur!

Deze video is in samenwerking met Intratuin Zoetermeer gemaakt

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

12 reacties

 1. Annelies Sanou op

  Ga vandaag weer naar zoetermeer hihi , heerlijk nog een rondje doen. En uhh ik heb niks nodig maar dat zegt niks hihi
  De oliebollen zijn keilekker daar he
  Veel plezier nog komende weken ‍❣

  • Hallo Annelies,
   Wat leuk om te horen dat je zo geniet van onze kerstshow, dat vinden wij superleuk om te horen. En die oliebollen …. wij hebben er ook al een aantal op hoor (ssstt niet doorvertellen) We kijken uit naar je bezoek! Fijne dag nog en tot ziens

   Met vriendelijke groeten,
   Intratuin Zoetermeer

 2. Dit word ik nooit beu! Wederom erg van genoten met een lekkere mok koffie erbij wat prachtig allemaal alles straalt natuur en vooral gezelligheid uit! Ik blijf het zeggen wat ben ik blij dat je bent gaan vloggen christmaholic hoort al jaren officieel bij de kerst voorpret!

 3. Ha, gezellig! Ja, ik heb ook een aantal van die zware, antiek look, kerstballen en die hang ik dan met een bosje maretak aan zo’n antiek droogrek. Bij boomtakjes ben ik bang dat ze het niet houden. Die trein met die swingende rendiertjes en beren was ook leuk! Zal Merry Little Christmas dit jaar ook weer op televisie komen? Het zag er mooi uit en ik ben blij dat jullie zo toch netjes fruit eten voor de vitamines!

 4. Echte Christmaholics worden Kerst nooit zat, elke video is welkom.
  Dus geweldig ga zo door. Kan het niet afwachten die leuke filmpjes.
  Ik kom niet overal en zo krijg je echt een sfeer beeld en leuke ideeën.

 5. Ziet er heel leuk en gezellig uit Jammer voor mij te ver weg. Ik was afgelopen weekend in Den Bosch en gingen even naar Intratuin Rosmalen. Was een tegenvaller, weinig sfeer imo.

 6. Dit zijn we gewend van Intratuin Zoetermeer, maar dit jaar overtreft alles. Prachtig gedaan en moet ontzettend veel werk geweest zijn. Alle complimenten. Wij komen er weer aan hoor!

  • Hallo Paul,
   Wat een mooie complimenten over onze kerstshow, dat vinden wij superleuk om te horen. Hier doen we het uiteindelijk allemaal voor, om de klanten te verrassen en te inspireren. We kijken uit naar je bezoek! Fijne dag nog en tot ziens

   Met vriendelijke groeten,
   Intratuin Zoetermeer

 7. Hallo Zoetermeer! in een woord geweldig !! wat is dit mooi gedaan ,voor ons ver weg daarom vind ik deze vlog super. Wat heb je weer je best gedaan om ons dit te laten bedankt .
  gr Roos

 8. Moeite waard om hier naartoe te gaan, vanaf de binnenkomst zit je gelijk in de kerstsfeer.
  En dat hebben ze goed doorgepakt door de gehele winkel: chapeau.