WIN! Rustieke kerstboom van Countryfield + meer leuks

415

We gaan gewoon lekker verder met de toffe woensdagse winacties! Deze week maak je kans op een set aan superleuke kerstitems van Countryfield. Ik mag o.a. een rustiek ‘hang-boompje’ weggeven met haakjes, waar je bijvoorbeeld ornamentjes aan kunt hangen. En er zit nog meer in het pakket! Weten wat je precies kunt winnen en hoe je kans maakt? Lees onderstaande blog dan goed door!

Countryfield: tof & betaalbaar kerstmerk

Mocht je Countryfield nog niet kennen, dan introduceer ik je graag even: dit supertoffe en betaalbare kerstmerk is o.a. te koop bij de grotere tuincentra, bij woonwinkels en cadeauwinkels. Afgelopen zomer waren Arvid en ik uitgenodigd om een kijkje te nemen in de showroom (waar normaal alleen zakelijke klanten mogen komen) en daar maakten we onderstaande video van. Kijk die zeker even als je wil weten wat voor prachtige kerstproducten Countryfield allemaal maakt en verkoopt!

Rustiek kerstboompje met haakjes

Maar ik weet het, jij bent hier natuurlijk omdat je mee wil doen met die winactie! Ik mag drie mensen blij maken met een kerstpakketje van Countryfield. Daarin zit ten eerste het boompje van touw en drie mooie rustieke boomstammetjes dat je op de foto’s in deze blog ziet. Het boompje is van de punt (het touw) tot aan de onderste haakjes 80 cm lang.

Er zitten 11 haakjes aan, waar je bijvoorbeeld je kerstkaarten aan kunt hangen, kerstcadeautjes aan vast kunt maken (maak er bijvoorbeeld een toffe adventskalender van) of je mooiste kerstornamenten aan kunt displayen. Mogelijkheden te over! Verder krijg je er ook nog drie prachtige rode gedraaide stompkaarsen bij en een USB-aansteker die je kunt opladen aan je computer of in het stopcontact (echt ideaal, want die gaat dus nooit leeg!) Het pakket heeft een waarde van ruim €50,-.

Dit moet je doen om kans te maken!

Wil jij één van de drie pakketten winnen? Dan hoor ik graag in een reactie hieronder wat jij aan de haakjes van het boompje zou hangen als je wint! Ik ben heel benieuwd naar jullie creatieve ideetjes (misschien inspireert het mij ook weer!). Deze winactie loopt van 10 t/m 17 november 2021.

De winnaar ontvang via e-mail bericht, dus zorg dat je een juist e-mailadres invult. Daarnaast komt de naam van de winnaar hieronder te staan. Verder wordt er niet over de uitslag gecommuniceerd (dus als je vraagt of de winnaar al bekend is, krijg je geen antwoord ;-)). Je kunt alleen meedoen aan deze winactie als je minimaal 18 jaar oud bent en in Nederland of België woont. Voor alle overige spelvoorwaarden, klik hier.

Update: deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaars zijn Wendy Michelle, Annemiek Cortjens & Kirsten van der Ham.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

415 reacties

 1. Dineke Keijzer op

  Mijn boom is geheel zilverkleurig maar ik zie zulke leuke andere kleuren tegenwoordig. Zou er dus een bonte verzameling kerstballen inhangen die niet in mijn boom passen en die ik toch wel erg leuk vind.

 2. Ik zou er dierbare kerstherinneringen inhangen van mijn lieve ouders, die er helaas niet meer zijn. Zo zijn ze er dan toch hun manier erbij♥️

 3. we hebben een traditie om van elke kerst een familie foto te maken dus deze komt al van 12 jaar er aan te hangen en de bovenste laten we over om de foto van 2021 in te hangen 🙂

 4. Anita Diepeveen op

  Oh wat leuk, ik ga kerstmuizen maken door met schapenwol te naaldvilten
  Die kunnen dan gezellig in het kerstboompje hangen
  Ik maak ze op de grote van ons poppenhuis, zodat ze na de kerst weer gezellig in het poppenhuis wat mijn man en ik aan het maken zijn kunnen wonen

 5. ik zou doorzichtige kerstballen hangen in het boompje met erin wat engelenhaar en een kaartje met iedere dag een mooie spreuk erop

 6. Ik heb een leuk boekje gekregen over origami. Lijkt me leuk om de creaties daarin te hangen. Dan heeft het gelijk een leuke functie.

 7. Mijn 6 kleinkinderen hebben allemaal een eigen persoonlijke Kerstbal, zo leuk om het daar aan te hangen. Versierd met lampjes.

 8. Ooehhh leuk, ik zou er een adventskalender van maken:)
  De haakjes gebruiken om zakjes aan te hangen met een hint over het cadeautje en waar het cadeautje ligt.

  Liefs Suus

  • Marijke terluin op

   Dat is dus de perfecte gelegenheid, om extra nieuwe spulletjes te kopen om aan te hangen.
   He dan moeten we weer naar het tuincentrum
   en de kerstmarkt

 9. Marieka Waalwijk op

  Ik zou allemaal lieve spreuken ophangen die ik uit kan delen als er dierbare familie of vrienden komen

 10. Oh ik vind deze zo mooi, ik denk dat ik hem helemaal namaak… niet creatief maar mooier wordt hij niet….

 11. Ik zal alle foute ballen van onze meisjes er inhangen zodat hun een eigen boom hebben en mama niet haar eigen boom in de war heeft hahah ook fijn dat die niet te veel ruimte in beslag neemt❤

 12. Het leuke hiervan, vind ik dat je heel makkelijk ieder jaar kunt varieren, omdat je niet heel veel ornamenten nodig hebt, zoals bijv. in een kerstboom

 13. Super tof! ik zou er lampjes inhangen en aan de haakjes de leuke gepersonaliseerde ornamenten hangen die ik vorig jaar voor mijn dochter Evi heb gekregen

 14. Wat een leuk pakket weer! Ik zou de kerstboom gebruiken om kerstkaarten aan te hangen. Of ik zou er inspirerende quotes in hangen en bijzonere ornamenten die ik bijvoorbeeld gekregen heb. Dan wordt het een soort persoonlijk inspiratiebord. Dan zou ik hem in mijn thuiskantoor hangen en tijdens het werken genieten van de kerstsfeer.
  je kunt er alle kanten mee op. En dan ook nog kaarsen erbij die nooit uit gaan. Perfect voor de donkere dagen!

 15. Graag doe ik mee en geef mijn lieve dochter dit mooie pakket cadeau . Ze woont voor sinds kort op haarzelf en ik denk dat ze er ‘foute kerst -items in gaat decoreren

 16. Ik zou voor al mijn lieve familie een gedichtje in de boom hangen, waarin ik hun beschrijf, bedank en een verwijzing doe naar hun kerstcadeau.