VLOG! Lekker rondstruinen op de kerstshow bij Intratuin Rhoon

23

Samenwerking – Een week geen kerstshow bezocht, is een week niet geleefd! Toch? Voor mij – in deze tijd althans – zeker wel. Deze keer heb ik een videoverslag voor je van de kerstshow bij Intratuin Rhoon. Dit tuincentrum is de afgelopen jaren behoorlijk verbouwd. Het restaurant is helemaal vernieuwd, de entreehal is nieuw en de kerstshow is dit jaar maar liefst 25% groter dan voorheen.

Regenboog-walhalla

Het leukste stukje van deze kerstshow vond ik het kerstdorp met het mooie huisje waar je in kon gaan staan. Het vormt een toffe backdrop voor het kerstdorp. Maar als je er in staat, krijg je ook een bird’s eye view van de huisjes en dat is altijd leuk! Verder word ik altijd helemaal zen van de ruimte bij Intratuin Rhoon waar alle kerstballen op kleur gesorteerd tegen de wanden en in de rekken staan. Echt een regenboogwalhalla!

Kerstmarktsfeertje

De kerstshow bij Intratuin Rhoon heeft dat kerstmarktsfeertje, lekker struinen langs tafels en graaien in grote bakken met kerstballen. Niet te strak, niet te serieus, een tikkie rommelig. Echt hun eigen stijltje. Ik zou zeggen: kijk de video om te ontdekken wat er allemaal te koop en te zien is! Ben jij al eens bij Intratuin Rhoon geweest? Of ga je er nog heen? Ik hoor het graag in de comments hieronder!

Intratuin Rhoon
Stationsstraat 5
3161 GH Rhoon
Zuid-Holland

Openingstijden
Ma t/m do | 09:30 – 18:00
Vrijdag | 09:30 – 21:00
Zaterdag | 09:30 – 17:30
Zondag | 10:00 – 17:00

Deze video is in samenwerking met Intratuin Rhoon gemaakt

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

23 reacties

  • Vorige week ben ik hier geweest met mijn 6 jarige dochter. Ze keek haar ogen uit en vond het geweldig, het was echt een uitje. Ik vond het zelf ook weer super leuk en zat meteen helemaal in de kerstsfeer

   • Hallo Anette,

    Wat een mooi compliment. We werken er elk jaar weer super hard aan om het de klanten naar hun zin te maken. Hopelijk zien we je snel nog eens. Tot ziens bij Intratuin Rhoon!

    Groet, Intratuin Rhoon

 1. Annelies Knijnenburg op

  Super leuk weer !! Ben nog nooit in Intratuin Rhoon geweest, maar ga er zeker heen. Dank je wel Saskia en Arvid voor jullie inspirerende vlog !!

  • Hallo Tess,

   Wat leuk dat je op deze manier kennis met ons maakt. We vinden het leuk als nieuwe bezoekers langskomen. Laat je weten wat je ervan vindt, dat vinden we superleuk! Tot ziens!

   Groet, Intratuin Rhoon

 2. Leuk filmpje weer SASKIA. Ga volgende week ook Intratuin doen maar dan bij mij in de buurt (Hilversum). Steevast ook elk jaar Vaarderhoogt in Soest, meestal leuke winkeltjes, die particulieren of handelaars kunnen huren voor een dag(deel). Kun je dus een paar keer de straatjes doen, want elke keer anders. Weet niet of ze dat dit jaar weer doen. Ga maandag kijken.

 3. Vorige week ben ik hier geweest met mijn 6 jarige dochter. Ze keek haar ogen uit en vond het geweldig, het was echt een uitje. Ik vond het zelf ook weer super leuk en zat meteen helemaal in de kerstsfeer

 4. Ingrid van Kaam op

  Hallo Saskia,

  Wat een leuke en gezellige Vlog weer.
  Ondanks dat ze allemaal natuurlijk veel hetzelfde hebben maken ze allemaal toch weer een andere opstelling.
  Op naar de volgende Vlog.

  Groetjes Ingrid

 5. Ziet er super uit. Op je instagram zag ik nog wat extra beelden, kei mooi. Wat goed ook dat het tuincentrum 200 gezinnen blij mag maken met gedoneerde Kerstballen. Dat is een perfecte Kerst gedachten, in mijn ogen!

 6. Hoi Saskia
  Ben naar Intratuin in Rhoon geweest .
  Ja was heel gezellig daar.
  Voor elk wat wils echt een aanrader!!

  Groetjes Margo

 7. Karin de Goede op

  Heel leuk gedaan, Saskia! Een hele mooie kerstshow. Zelf ga ik er niet naartoe, het is een beetje ver rijden. Ik woon in de buurt van Zwolle en ik ga naar de Intratuin in de buurt, zoals Emmeloord, Meppel en Zwolle.
  En die zijn ook heel mooi!!!

 8. geweldig!! ik ben nog niet geweest,maar ik ga er zeker naar toe en ja dan ben ik toch echt bang dat ik als echte RotterdammerT de Euromastpiek ga halen,zo gaaf!! de vlog was weer geweldig uiteraard!! thanks for showing us!!!

  • Hallo Lucia,

   We vinden het leuk als je langs komt voor onze kerstshow én de Rotterdam-piek.
   Laat je weten wat je van onze kerstshow vindt, dat vinden we superleuk! Tot ziens!

   Groet, Intratuin Rhoon