WIN! Kerstkrans + cadeaukaart van What a Wonderful Christmas

567

De afgelopen weken heb ik al diverse mensen blij mogen maken met een gaaf kerstcadeau tijdens de wekelijkse winacties. En vandaag gaan we daar natuurlijk gewoon weer mee verder! Deze week mag ik een te gek prijzenpakket van kerstwebshop What a Wonderful Christmas weggeven aan twee lieve lezers. Doe je weer mee?

What a Wonderful Christmas

Als je een vaste volger bent, dan heb je vást al eens van What a Wonderful Christmas gehoord. Ik blog namelijk wel vaker over deze webshop en er passeren ook regelmatig producten uit hun kerstcollectie in mijn Monthly Favourites blogs en mijn Instagram stories. Ik ben ontzettend fan van Geert & Marieke, die samen deze digitale kerstwinkel runnen.

De collectie van What a Wonderful Christmas bestaat uit allerlei kerstartikelen. Van servetten en tafellopers tot kerstboomversiering, ornamenten en prachtige papieren kerstdecoratie. Ze hebben ook toffe kerstmokken en grappige kerstbrillen enzo om op te zetten. Echt vanalles dus! Neem zeker eens een kijkje hier voor alle nieuwe artikelen van dit jaar.

Wat kun je deze week winnen?

Ik snap natúúrlijk dat je hier vooral bent voor de winactie haha. Wat kun je vandaag precies winnen? Ik mag twee lieve lezers blij maken met een pakket van What a Wonderful Christmas. Daarin zit o.a. de prachtige kunst-kerstkrans van Ginger Ray met verlichting die je op de foto’s in deze blog ziet shinen. 

Ook de twee mooie donkergroene papieren kerstboompjes met gouden glitterrandje krijg je als je wint. Die zijn van prachtige kwaliteit, er zitten magneetjes in waarmee je de boompjes bevestigt als je uitvouwt. En je kunt ze ook weer makkelijk dichtvouwen en bewaren tot volgend jaar!

En dat is nog niet alles: je krijgt tot slot ook een cadeaubon van €25,- als je wint! Daarmee kun je zelf nog een paar leuke spulletjes uitkiezen in de webshop! Kortom: echt een tof prijzenpakket. Toch?

Hoe maak je kans?

Wil je meedoen met deze winactie? Zorg dan dat je uiterlijk 8 december 2021 hieronder een reactie achterlaat. Vertel me in jouw reactie wat je zou kopen van de cadeaubon als jij wint (dus neus even rustig rond in de webshop). Ik ben heel benieuwd naar wat jullie zouden uitzoeken!

Deze winactie loopt t/m 8 december 2021. Daarna worden twee winnaars geselecteerd. Die krijgen via e-mail bericht (dus zorg dat je mailadres klopt als je hieronder meedoet). Daarnaast komen de namen van de winnaars hieronder te staan. Over de uitslag wordt verder niet gecommuniceerd. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing.

Update: deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaars zijn Fallon van Kuil en Ellen Brootcorens.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

567 reacties

 1. Jette de Leeuw op

  Wat een schitterende krans-kans! En deze is het hele jaar te gebruiken, gewoon de aanvullende versieringen aanpassen. Krijg daar nu al zin in 😉

 2. Claudia Wijdeveld op

  Je maakt het ons niet makkelijk om een keuze te maken! Ik denk dat ik zou gaan voor twee kerststockings, gezien die van van mij – die ik in een creatieve bui zelf heb geprobeerd te maken – niet helemaal gelukt zijn… #nailedit

 3. Ik zou gaan voor die leuke geurtjes wax melts; Christmas Spice, Mulled Wine, Christmas Tree… It’s beginning to smell a lot like Christmas!!!

 4. Wat een leuke actie is dit weer !!
  Ik zou een paar mooie kerstornamenten kiezen of een paar van die prachtige kerstmokken. Er staat zoveel moois op de webshop, moeilijk kiezen hoor !!
  Succes verder met deze leuke inspirerende site en hele fijne en gezellige feestdagen !!

 5. Wat hebben ze schitterende ornamenten!!! Ik zou voor mezelf een Orange slice, Gingerbreadhouse & de super sweet kaplaarzen nemen. Maar omdat geven ook zo ontzettend leuk is met Kerst, neem ik bij geluk 10 keer het Kerstornament ‘Nutcracker’ metaal.

  Toen de film The Nutcracker and the four realms uitkwam in de bioscoop, zijn we met de hele familie erheen geweest en daarna samen gaan eten. 1 van de mooiste herinneringen want kort daarvoor is de vriend van mijn zus haar verloofde geworden. En zo hebben we het toen gezellig samen gevierd. Volgend jaar gaan ze na verschillende tegenslagen “eindelijk” trouwen. We zijn allemaal dol op notenkrakers, en hoe leuk is het om deze dan bij ons allemaal in de boom te hangen?!!! Lijkt me geweldig mooi!!!

 6. jeetje, wat een prachtige site is dit, zoveel moois, als ik dan echt een keuze moet maken zou ik gaan voor de houten kerst ornamenten, of misschien toch voor de lichtslinger oh wacht zal ik toch gaan voor die heerlijk geurende wax melts, ik weet het gewoon niet, ik vind alles mooi

 7. Ik zou waarschijnlijk voor de Led lampjes slinger (10M) gaan, mocht ik in de prijzen vallen.

 8. Ons huis is nog helemaal niet gezellig voor kerst en ik hoop met deze prijs een goed begin te maken.

 9. Wat een gaaf pakket! Ik zou de mooie honeycomb ‘Christmas tree’ kiezen en de schattige servetringen Deck the halls.

 10. De krans zou mooi staan op mijn ‘nieuwe’ tweedhands sidetable. Ik zou zeker gaan voor een kerstdecoratie van mangowood om erbij te zetten. Zo mooi die kerstboompjes en het hertje.

 11. Daniëlle van de Donk op

  Wauw, ik doe graag mee. Ik weet nog niet alles wat ik van de cadeaubon zou kopen,maar ik zou zeker Kerstbal ‘Coming Home for Xmas Scooter’ kopen

 12. Wat een super leuke actie, ik zou gaan voor de super leuke kerstmokken of de mooie rendieren van hout, ik ga duimen!

 13. Ik hoop dat de kerstmokken nog, voor Kerst, terug komen, want ik vind ze erg leuk!
  En een Muurdecoratie ‘Christmas Tree’ Nordic Noel.

 14. Oooohhhh dit komt super van pas. Wij wonen sinds 3 weken in ons nieuwe huis. Onze oude kerstspulletjes waren in de kleuren wit en blauw. Dit past totaal niet meer in het nieuwe huis. Dus op zoeknaar allemaal andere leuke spulletjes. Nu zie ik in de webshop een heel gave piek! Dus die zou ik heel graag winnen!

 15. Lichtjes, ik ben gek op lichtjes / lampjes op wat voor manier dan ook. Dus het zal iets worden wat brandt d.m.v. van een lampje of lichtje.

 16. Het zijn sowieso prachtige prijzen!.

  Ik vind de Memory Jar ontzettend leuk , vooral om op een later moment weer eens terug te lezen.
  Als je er zuinig op bent is het ook heel erg mooi om te bewaren voor mijn kinderen en hem door te geven aan hun kinderen.
  Ik houd wel van nostalgie, hoezo gauw traantje wegpinken!.

  Kerstgroetjes MarVeld.

 17. Jacqueline van der Hiele op

  Wat een prachtige ker sstartikelen!
  Er is duidelijk veel aandacht aan besteed. Chapeau

 18. Allereerst wat een super leuke webshop ! met geweldige producten !
  Ik vind het echt moeilijk om een keuze te maken ! maar als ik moet kiezen kies ik voor :
  De Kaars advent kalender en de familie advent kalender !
  Ook vind ik de raamstickers erg leuk

 19. De kerstornamenten maken me happy! Wat een feest al die mini kunstwerkjes voor in de boom. Met een Santasaurus voor mijn zoontje, een Christmas motor voor mijn man en het gingerbread huisje voor mij, maken Geert en Marieke ons echt reuze blij! 😉