Afmelden van wekelijkse kerstmail

Ik verstuur 1x per week een mailtje met kerstinspiratie. Alleen op zondag en alleen tussen eind september en eind december. De rest van het jaar ontvang je geen mailtjes van Christmaholic.

Wil je je afmelden van deze wekelijkse nieuwsbrief? Onderaan elke mail in je inbox vind je een link om je uit te schrijven (klik op ‘hier direct uitschrijven’). Als je bent uitgeschreven, krijg je daarvan een bevestigingsmailtje. Daarna hoor je niets meer van mij.

Afmelden van browsernotificaties

Naast een wekelijkse nieuwsbrief, kun je ook browsernotificaties van Christmaholic ontvangen. Dit zijn meldingen op je telefoon, laptop of computer. Het aanzetten heb je gedaan door op ‘ja graag’ te klikken toen je een popup kreeg met de vraag of we je meldingen mochten sturen.

Dit soort browsernotificaties kun je alleen zelf aan- en uitschakelen via de instellingen van je browser (bijvoorbeeld Internet Explorer, Chrome of Safari). Een andere manier om je af te melden, is door op het rode belletje rechts onderaan op Christmaholic.nl te klikken.

Meld je af via het rode belletje rechtsonder op de website

Let op! Klik onder ‘Wil je notificaties ontvangen of beheren’ op ‘Schrijf je uit’. Als je op meerdere apparaten notificaties ontvangt, moet je je op elk apparaat afzonderlijk uitschrijven.

Mocht je er – na het volgen van bovenstaande stappen – écht niet uitkomen, vul dan hier het contactformulier in en selecteer ‘ik heb een technisch probleem’.