WIN! Stijlvolle gouden kerstspulletjes van Riverdale

256

Riverdale is één van mijn favoriete Nederlandse woonmerken, met name dankzij de super gezellige en feestelijke kerstcollectie die ze ieder jaar uitbrengen. Denk aan stijlvolle sfeerlichtjes, zachte kussens en plaids, naar kaneel geurende kaarsen, kerstslingers en pluche rendieren. Deze week mag ik een súper toffe kerstprijs van Riverdale weggeven. Deze wil je echt winnen! Wat de prijs precies is en hoe je kans maakt… dat lees je hieronder!

Riverdale kerstcollectie 2017

De kerstcollectie van Riverdale dit jaar is een waar feestje vol luxe goud en stijlvol burgundy. Gouden windlichten, ornamenten voor in de boom en chique mini-kerstboompjes. Burgundy (bordeauxrode) kussens, hangers, throws en zelfs kerstkransen maken deze prachtige kleurencombo af. Wil je meer zien van de Riverdale kerstcollectie 2017? In deze blog vind je heel veel foto’s én meer informatie! En je kunt natuurlijk ook direct in de webshop van Riverdale rondneuzen.

Wat kun je precies winnen?

Van Riverdale mag ik een geweldig prijzenpakket weggeven met gouden, sprankelende items die perfect bij elkaar passen en jouw interieur luxe & glans geven! Het Riverdale Antique prijzenpakket bevat vier producten. We beginnen met deze prachtige grote gouden vaas van ruim een halve meter hoog, ter waarde van maar liefst €69,95.

En daarbij krijg je ook nog eens drie bijpassende windlichten met verschillende maten. Er is er eentje van 16cm, eentje van 20cm en eentje van 25cm groot. Ik ben stiekem wel een beetje jaloers op de persoon die dit pakket, met een waarde van ruim 162 euro, straks in ontvangst mag nemen…

Hoe maak je kans op deze Riverdale kerstprijs?

Kans maken op deze te gekke Riverdale prijs? Laat dan hieronder een reactie achter. Vertel me waar jij deze vaas en windlichten zou neerzetten in je huis en waarom ze juist in jouw interieur zo goed zouden passen. Deze winactie loopt vanaf vandaag t/m maandag 18 december 2017. Reacties die daarna geplaatst worden, tellen helaas niet meer mee.

Na 18 december wordt de prijs zo snel mogelijk naar de winnaar opgestuurd. We kunnen niet garanderen dat je de prijs nog voor Kerst ontvangt, maar ook na de kerstperiode zijn deze prachtige items natuurlijk fantastische eyecatchers voor in je interieur. Op deze winactie zijn onze spelvoorwaarden van toepassing. Daarin staat o.a. dat je in Nederland of België moet wonen om mee te kunnen doen. Ik wens je weer heel veel succes!!

UPDATE: Deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnares is Nathalie Mellema. Zij heeft inmiddels via e-mail bericht gehad.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

256 reacties

 1. Wow, weer een gave winactie! Ik ding hier graag aan mee. Ben op dit moment druk bezig om mijn eigen kamer kerst-klaar te maken. Deze producten van Riverdale maken het helemaal af.

 2. linda schreuders op

  hohoh oooo wat zouden deze gouden vazen prachtig staan naast mijn witte tv

  Deze staat op een zelf gemaakt van ytong blokken strak wit meubel
  dus zal mooi afsteken
  nu maar duimen dat ik het win

 3. Marianne Slats op

  Wij zijn net verhuisd naar een appartement, en er kunnen nog mooie artikelen in geplaatst worden, ben een beetje laat, want verhuizen is af en toe geen pretje!!!