WIN! My Village berglandschap & deco voor je kerstdorp

305

Al 5 jaar organiseer ik samen met My Village ieder najaar een winactie. Ons eerste lustrum! Hiep, hiep, hoera! En dat is niet alleen leuk voor mij, zo’n feestelijk moment. Maar vooral voor alle mensen onder mijn lezers en volgers die gek zijn op kersthuisjes en kerstdorpjes. Voor jou dus! Deze week mag ik namelijk drie toffe pakketten van My Village weggeven, met daarin o.a. een berglandschap waarop je zelf je kerstdorp kunt bouwen. Lees gauw verder om te zien hoe je kans maakt.

Maar eerst… iets over My Village

My Village is een merk van Veedee Intertrade. De producten van My Village zijn perfect geschikt als basis voor het bouwen van je eigen kerstdorp of miniatuurdorp. Het leuke is; het grootste gedeelte van de producten ontwerpt het team van Veedee Intertrade zelf en de meeste spulletjes worden hier in Europa geproduceerd. Zo verrassen ze je ieder jaar weer met leuke nieuwe innovatieve producten. My Village viert dit jaar feest! Ze bestaan 10 jaar en dat vieren ze met een hele nieuwe lijn berglandschappen in full colour. De ‘witte’ vlakken waar de sneeuw ligt, hebben zelfs een echte sneeuwprint. Uniek dus!

Wat kun je precies winnen?

Ik mag 3x prijzenpakketjes van My Village weggeven, ter waarde van €52,90 per pakket. In elk pakket zit:

 • Het gloednieuwe Berglandschap Dolomieten in full colour
 • Een achtergronddoek met besneeuwde bomen
 • Decoratiemateriaal (kurk, mos, sneeuw, blauwe steentjes)

Berglandschap Dolomieten

Dit nieuwe model berglandschap plaats je gemakkelijk op een tafel. Het heeft een achterwand met bergtoppen wat een mooie speelse, realistische uitstraling geeft. Er is plaats voor meerdere huisjes of andere accessoires. De berg heeft een bergprint en steen-reliëf. Er is een pleintje met keitjes. De print loopt door over de achterzijde. De witte vlakken hebben een sneeuwprint. Daardoor zit dit berglandschap er super realistisch uit!

Deco-set & achtergrond

In het deco-setje zit kurk, mos, sneeuw en een potje met blauwe steentjes. Hiermee maak je bijvoorbeeld mooie paden, bosjes, water en sneeuw. De achtergrond plaats je achter je kerstdorp om je winterlandschap compleet te maken. Vervolgens zet je er zelf nog huisjes, poppetjes, boompjes en andere leuke decoraties op.

Hoe maak je kans op dit pakket van My Village?

Heb je meteen doorgescrold naar deze alinea, omdat je onderhand weet hoe de winacties hier op Christmaholic werken? Haha, slimmerik! Als je netjes alles gelezen hebt, dan krijg je mijn oprechte complimentjes. Heb ik dat hele verhaal ook niet voor niets getypt allemaal ;-). Tijd voor het antwoord op de vraag; hoe maak je kans op één van de drie prijzenpakketten van My Village? Nou, door hieronder (en dus niet op Facebook of Instagram) een reactie achter te laten.

Vertel me in jouw reactie wat jij met de prijzen wil gaan doen! Heb je al een kerstdorp en is dit een mooie aanvulling? Wilde je altijd al een kerstdorp maar wist je niet hoe te beginnen? En waar komt jouw dorpje te staan? Onder de kerstboom? Op de vensterbank? Op een kastje? Ik hoor het graag! Meedoen met deze winactie kan van woensdag 31 oktober t/m woensdag 7 november. De winnaars ontvangen via e-mail bericht. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing.

UPDATE: Deze winactie is afgelopen. De winnaars zijn Monique Verhagen, Albert Bressers en Linda Raaijmakers. Zij hebben inmiddels via e-mail bericht ontvangen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

305 reacties

 1. Karin De Velde Harsenhorst op

  Lijkt me geweldig! Ik heb al veel kersthuisjes verzameld maar vind het nog wel lastig om er een mooi geheel van te maken, dus dit pakket zou perfect voor mij zijn 🙂 ik hou zo van kerst

 2. Ik zou het kerst/berglandschandschap op het dressoir neerzetten. Een blikvanger in het interieur… En er jaarlijks iets aan toevoegen als t mogelijk is…

 3. Heb nog geen kerstdorp omdat ik geen begin durf te maken. Gezien de prijzen wil ik geen miskoop doen. Met gevolg dat ik nog steeds niet ben begonnen met verzamelen. Ieder jaar zeg ik weer opnieuw ik wil een kerstdorp en steeds gebeurt het niet. Breken jullie de sleur door???

 4. Ik zou hem graag winnen voor mijn ouders die al een tijdje druk bezig zijn om hun dorp op te zetten die elk jaar groter en mooier word honderden huisjes, boompjes en mensjes worden door de gehele woonkamer gezet geen plekje wordt overgeslagen ❤️

 5. Whow dat zou vet zijn! Dit jaat ons eerste kerstdorpje mee bezig en dan zou deze berg perfect in passen. Nu nog geen verhogingen in ons dorp.

 6. Mijn kinderen wachten elk jaar weer in spanning tot ik ons kerstdorp weer heb opgezet. Ze kunnen dan uren staren naar alle huisjes en poppetjes. Met dit pakket kan ik mijn kerstdorp weer wat mooier maken!

 7. Ohhh wat leuk! Doet me zo denken aan mijn opa ook.. Zijn hobby was het in elkaar zetten en onderhouden van een ENORME treinbaan. Van zolder tot de begane grond, inclusief kleine dorpjes, steden, auto’s, kermis en meer bewegende onderdelen. Echt waanzinnig. Zo gezellig altijd.
  Inmiddels is hij overleden en hebben we een klein deel van zijn treinbaan op onze zolder neergezet zoals hij het altijd had staan.

  Een mooi kerstdorpje in de woonkamer voor de komende maanden zou een hele mooie knipoog zijn naar mijn lieve opa. Dat zou de hele familie prachtig vinden!

 8. Monique Willems op

  Hallo ik ben Monique Willems,ik heb al best veel van een kerstdoro maar dit erbij zou het helemaal compleet maken.
  Ik ben helemaal gek van kerst bij mij blijven er zelfs het hele jaar doot spullen van kerst staan,zo gek ben ik erop.
  Ik ben ook in de maand december jarig op 11 december dus ja ik voel me bijna een kerstkind.
  Ik zou het helemaal fantastisch vinden als ik dit pakket zou winnen,daar zou ik superblij mee zijn dus ik hoop er wel op.

 9. Super leuk, maar wil dit niet voor mezelf winnen maar voor de man van mijn petekind.Hij is dol,op deze kerstdorpjes en weet dat hij het super zou vinden om dit cadeau te krijgen

 10. Hey Saskia,

  Ik ben al jaren een echte kerstmuts, maar ben nog niet gestart met het bouwen van eigen mooi kerstdorp.
  Dit lijkt me een superkans om daar een mooi begin mee te maken!! 🙂
  Ik twijfel nog tussen het dressoir, onze diepe vensterbank of de tv kast… Wat denk jij?

 11. Hoi..het is fijn om hier de leuke kerstspulletjes en ideetjes te lezen..heel gezellig hoor en knussies als kerst versierster..ik ben liefhebber..hahaa heb al jaren kersthuisjes staan ..alleen nog nooit op een ondergrond zoals je hier kan winnen.
  Ik gebruik gewoon doosjes e.d onder de sneeuw..gaat ook altijd goed..dus ik doe mee..groetjes uit Katwijk ..Nel..

 12. Mijn vader groeide als kind op in de lichtstad van Nederland, Eindhoven. Doordat hij de liefde is achtervolgd, na haar gevonden te hebben in Tirol (in een zeer vergelijkbare setting als het berglandschap hierboven!) zijn we hier opgegroeid in België. Heel mijn leven kreeg ik de trotsheden van mijn pa te horen, dad-jokes in het Brabants, maar vooral de geschiedenis van zijn familie. Zoveel hadden er te maken met de lampenindustrie, van meisjes tot mannen. En hij is niet enkel geboeid door de economische historie, maar vooral door de warmte en gezelligheid die lampjes kunnen geven.

  Doorheen het jaar is hij gefascineerd door verschillende soorten lampen, maar met Kerst is hij natuurlijk geobsedeerd door de mooie warme kerstlampjes. In elk tuincentrum vliegt hij RECHT naar de lichtversiering, en dan specifiek naar de kersthuisjes. Hij heeft 2 kersthuisjes en hij koestert ze werkelijk. Ik vind het zo fantastisch om hem dan even zo kinds te zien.

  Zeker nu, mijn vader kende zoveel tegenslag het afgelopen jaar, op vlakken waarbij zijn trots en zijn gezinshoofd-gevoel steeds meer deuken krijgen, gaat hij door een dal en probeert zich altijd zo sterk te houden voor ons maar ik weet heel goed dat hij soms vanbinnen kapot gaat. Het verschrikkelijk om iemand zo down te zien, zeker als je machteloos bent als dochter.

  Nu wil ik natuurlijk niet meelijwekkend doen, maar het contrast is gewoon echt veel groter als iemand in zo’n periode echt happy wordt door iets kleins. Toen we vorige week naar het tuincentrum gingen, had hij zo van die kleine lantaarn-paaltjes gevonden, eerst even overlegd, en hij was zo enorm blij hiermee!! Echt werkelijk, je wordt er ook gewoon zo blij van dat iemand zo’n geluk vind in zoiets. Thuis, meteen uitpakken, batterijen erin en bewonderen. Hij zei, ik zet die dan tussen mijn huisjes in, met wat wattenstof. Dan kwam ik erop, ik weet een superleuke kerstblog, Christmaholic, waar ik volgens mij eens heb gezien hoe je het allerbest iets mooi knutselt.

  Nu stoot ik op deze wedstrijd! En ik hoop echt heel hard dat mijn vader een kans zou maken. Dit zou werkelijk een heel mooi lichtpuntje zijn, in maanden vol negativiteit. Alles eraan is perfect, het materiaal om fijn mee te versieren, maar vooral een setting die erg doet denken aan een plaats die veel plezier brengt.

  Waar hij zijn twee huisjes zet, is steeds op een houten dressoir centraal in de woonkamer. Zodat iedereen meteen zijn pronkstukjes ziet bij het binnenkomen. Sinds dit jaar staat er ook steeds een foto van mijn opa, zijn vader, omdat hij die ook verloren is dit jaar.

  Hoe hard ik ook hoop op een prijs te winnen, waar ik even hard op hoop is dat iedereen geniet van zijn/haar leven, met elkaar, met zo min mogelijk zorgen, zich even kind mogen voelen, is het nu met Kersthuisjes of iets anders, even gewoon oprecht genieten van het moment met elkaar. Soms besef je gewoon even iets harder hoe belangrijk dat is!

 13. Ik leef voor de kerstdagen, en vind het sinds 2 jaar heerlijk om een dorpje te mogen maken ook al heb ik nog niet veel huisjes in mijn bezit, meschien win ik bij deze nog enkele leuke artikelen voor in mijn dorp

 14. Saskia wysock - brandenburg op

  Jaaaa we zijn dit jaar voor het eerst een echte kerst dorp aan het maken ( weggetjes , riviertjes ect ect ). Vorige jaren was het simpel we zetten wat huisjes neer en dat was het … maar dit jaar is het compleet anders en ik geniet er reuze van ! Ben nu al een week elke dag bezig . Dus dit zou echt reuze van pas komen !

 15. Zou fantastisch zijn om dat te winnen .ben vorig jaar al wat begonnen met kersthuisjes .maar geen idee waar te beginnen .dus dit zou fantastisch .zijn

 16. Hennie Kraakman op

  Oh hoe vet, de Dolomietenberg, daar ben ik vorige week nog voor naar het tuincentrum voor geweest maar ze hadden hem helaas niet. Zou dus super zijn om te mogen winnen. We hebben al een kerstdorp en kopen er ieder jaar wel iets bij, de ene keer alleen wat poppetjes en een andere keer weer eens een huisje. Zo hebben we in de loop der tijden een aardig dorp bij elkaar gespaart waar we maar wat trots op zijn. Dit jaar wil me gaan storten om de omgeving wat meer natuurgetrouw te maken met mos en steentjes enz.
  Zou dan ook superblij zijn met alle spulletjes, ik ga duimen.

  gr Hennie

 17. Bianca van twist op

  Oh wat zou ik graag het pakket van my village
  Winnen.we zijn zelf al aan het knutselen geweest.helaas is het niet helemaal naar wens.
  Hiermee zou ons kerst dorp beter tot zijn recht komen.

 18. John Bottenheft op

  Nog nooit een kerstdorp gehad maar zou het wel leuk vinden daar mijn vrouw heel creatief is en het maakt de kerst nog gezelliger en sfeervol. Nu maar heel hard duimen dat dit wellicht mogelijk gaat worden.

 19. Ik ben vorig jaar pas begonnen, heb al wel wat huisjes die ik los met bomen en beeldjes op een heel groot dressoir neer zet dus dit zou een heel goed begin zijn om verder te gaan en iedereen die om de koffie komt te verrassen met een mooi winter uitzicht.

 20. Ik heb vorig jaar geprobeerd zelf een berg te maken van purschuim. De verhoudingen klopten niet bij de huisjes, haha. Heeeeeeele kleine berg, eerder een heuveltje .

 21. Nou dat mooie huisje komt op de vensterbank, heel sfeervol,en daar hou ik van,om in de stemming te komen.