Maak een reis rond de wereld op de kerstshow bij Tuincentrum Leurs

0

Samenwerking – De lichtjes en kerstballen hangen, het is gezellig druk en de geuren van de eetkraampjes komen je tegemoet… Dat betekent maar één ding: een kerst-dagje uit met de hele familie bij de kerstshow ‘Christmas around the world’ van Tuincentrum Leurs in Venlo!

Vrituele tour Kerstshow Tuincentrum Leurs

Eerder las je hier al een uitgebreid fotoverslag van de kerstshow bij Tuincentrum Leurs in Venlo. Maar er is nog meer te vertellen! Tijdens de kerstshow ‘Christmas around the world’ is er tot en met 6 januari voor iedereen wat te beleven. Reis mee van het kleine Venlo naar een wereldstad als Parijs of maak een gezellige trip naar de Noordpool met de vele bewegende figuren, zoals Rudolph, de familie ijsbeer of een heus orkest van pinguïns! Als je op deze link of op de foto hieronder klikt, dan open je de virtuele tour van de kerstshow bij Tuincentrum Leurs. Echt leuk om even virtueel rond te kijken!

Vertier voor de allerkleinsten

Een beetje moe geworden van de flinke reis? Kom dan een hapje eten in het Italiaanse restaurant La Piazza Leurs, geheel in kerstsfeer. Je stelt hier jouw eigen verse pizza of pasta samen en je geniet van de heerlijke Italiaanse toetjes of hartige gerechtjes. In het Tuincafé kun je ook heerlijk genieten van een maaltijd, koffie met wat lekkers erbij of gewoon een lekker drankje. Daar kunnen de kinderen gezellig spelen in de indoor speeltuin, en op de kerstshow genieten zij van het kerst-treintje. Kinderen t/m 12 jaar kunnen bovendien gratis komen kerstknutselen op 24 november.

Leurs Inspiration Night: 20% korting op bijna alles

Wil je jouw kerstinkopen doen voor een leuk prijsje en tegelijkertijd een gezellige avond uit met familie en vrienden? Kom dan naar Leurs Inspiration Night op donderdag 15 november! Je ontvangt tussen 18.00 en 21.00 uur 20% korting op bijna het hele assortiment! Tijdens deze gezellige shopping night zijn er allerlei demonstraties, inloopworkshops, muziek en andere leuke activiteiten te beleven! Er is geen kaartverkoop voor dit evenement. Je kunt zo binnenlopen en de entree is gratis! Bekijk de voorwaarden op Leurs.nl/activiteiten.

Tuincentrum Leurs
Straelseweg 370
5916 AD Venlo (Limburg)
Volg Leurs ook op Facebook en Instagram!

Dit artikel is geschreven door Tuincentrum Leurs.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!