Tip! Een gezellig dagje uit bij Intratuin Halsteren

2

Samenwerking – Buiten is het koud en guur.. maar bij Intratuin Halsteren kan je het warme kerstgevoel beleven als nooit tevoren op de groots overdekte kerstshow! Een tijdje geleden plaatste ik hier al een sneak preview van de kerstshow. Maar vandaag kan ik je prachtige foto’s van binnen laten zien! Lees en kijk je mee?

Winter Wonderland

Vanaf de aankomst kun je er niet omheen, je belandt bij Intratuin Halsteren in een prachtig winter wonderland. Grote besneeuwde bomen, het geluid van knisperende vuurkorven en de geur van warme glühwein. Eenmaal binnen kom je terecht in een indrukwekkende entree, het thema ‘Kerst in Londen’ zie en voel je overal. In de kerstshow zelf vind je een ontzettend groot aanbod en de nieuwste kersttrends. Oogverblindende kerstdecoratie en duizenden twinkelende lichtjes versieren de paden. Met de vijf verschillende kerstthema’s is er voor ieder wat wils.

Authentieke spiegeltent van 120 jaar oud

Een bezoek aan Intratuin Halsteren is een echt compleet dagje uit. Voor jong en oud is er echt van alles te beleven. Een must see tijdens je bezoek aan Intratuin Halsteren is de spiegeltent het ‘Royal Palace’. Als je de authentieke spiegeltent binnenstapt, piept en kraakt het wel een beetje.. de spiegeltent is namelijk uit de tijd van Queen Victoria en al ruim 120 jaar oud. Wow! In de oude spiegeltent vind je een pop-up keuken en bar. Je kunt er, tussen het winkelen door, even rustig zitten, rondkijken en genieten van een heerlijk kopje koffie met gebak.

Tea is always a good idea

Of wat dacht je van een gezellige High Tea in het Royal Palace met een vriend of vriendin? Tijdens de High Tea genieten jullie van de Engelse gezelligheid, heerlijke zoetigheden en smaakvolle lekkernijen. Uiteraard wordt dit geserveerd met een typisch Engelse pot thee.

Sunday brunchday

Om een intensieve shopdag bij Intratuin Halsteren te starten adviseert het tuincentrum je om en goede te bodem leggen. Er is niets beter dan een stevig ontbijt om de dag mee te starten, toch? Iedere zaterdag- en zondagochtend wordt er een heerlijk Engels ontbijt geserveerd in de spiegeltent.

Slaap je liever uit op zondag? Sluit dan zondag om 11.00 uur aan bij de brunch. Speciaal voor het hele gezin, want je kunt lekker lang natafelen en de kinderen worden vermaakt door het aanwezige entertainment.

Een beleving voor het hele gezin

Lang verhaal kort; een bezoekje aan de kerstshow van Intratuin Halsteren is een hele beleving voor iedereen. Voor groot en klein is er genoeg te zien en beleven. De kinderen kunnen gratis meedraaien in de nostalgische carrousel en ook het rijdende treintje is een geliefde attractie.

Bij Intratuin Halsteren kun je 7 dagen per week terecht voor maar liefst 25.000 vierkante overdekt winkelplezier. Hieronder vind je de adresgegevens en de algemene openingstijden. Maar let op: van 3 t/m 8 december en van 10 t/m 15 december zijn er extra koopavonden en is de winkel maar liefst tot 21.00 uur geopend. Kijk voor een compleet overzicht van de openingstijden op de site van Intratuin Halsteren.

Intratuin Halsteren
Halsterseweg 65a
4661 KM Halsteren (Noord-Brabant)

Openingstijden
Ma t/m woe: 9.30 – 17.30
Do & vrij: 9.30 – 21.00
Zaterdag: 9.00 – 17.00
Zondag: 10.00 – 17.00 (na 23 december van 11:00 – 17:00)

Dit artikel is in samenwerking met Intratuin Halsteren geschreven.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

2 reacties