WIN! 4x inpakpakket voor je kerstcadeaus van CollectivWarehouse

437

Het is misschien nog een beetje vroeg om aan het inpakken van kerstcadeautjes te denken. Maar hey, we zijn wel Christmaholics. En die zijn er gewoon altijd op tijd bij, haha! Het inpakken van cadeaus vind ik één van de leukste dingen om te doen. Ik begin er ook altijd vroeg mee. Het staat zo leuk onder de kerstboom. Maakt het sfeertje echt af, toch? Zeker als ze mooi zijn ingepakt! Nou, dat moet wel lukken met de winactie van vandaag. Ik mag namelijk 4 inpakpakketten van CollectivWarehouse verloten!

CollectivWarehouse

Misschien heb je de inpakspulletjes van het merk CollectivWarehouse al eens langs zien komen op mijn blog. Ik ben er enorm fan van! CollectivWarehouse maakt design cadeauverpakkingen toegankelijk voor iedereen. Of je thuis cadeaus wil inpakken of een eigen winkel hebt. Alle verpakkingen zijn ontworpen door Nederlandse designers. Ieder seizoen en voor de feestdagen komt CollectivWarehouse weer met een nieuwe Limited Edition collectie. En daarnaast is er een jaarlijkse basiscollectie met cadeauverpakkingen die het hele jaar te koop is via de webshop.

Wat kun je precies winnen?

Deze week maak je kans op een kerstcadeau-inpakpakket van CollectivWarehouse. De prachtige tekeningen op het inpakpapier (zoals de kerstboompjes en de illustratie ‘Making Angels’ zijn gemaakt door illustratrice Marieke ten Berge. Alle cadeauverpakkingen van CollectivWarehouse zijn gemaakt van zeer hoogwaardig materiaal. Zo is bijvoorbeeld het cadeaupapier van dezelfde mooie kwaliteit als die in winkels gebruikt wordt op toonbankrollen. Leuk detail: het inpakpapier is dubbelzijdig bedrukt. Dat geeft je ontzettend veel mogelijkheden om je kerstcadeaus creatief in te pakken!

Wat zit er in het pakket?

In de luxe pakketten t.w.v. €25,- zitten 5 rollen cadeaupapier, 20 cadeauzakjes en bijpassende stickers, labels én lint. Kortom, alles om jouw kerstcadeautjes bijzonder feestelijk in te pakken! Je hebt de keuze uit twee soorten pakketten. De eerste optie is een zwart-wit en roségoudkleurig pakket. De tweede optie is een kleurrijk pakket met wit, goud en blauw. Hieronder zie je foto’s van de twee collecties. Allebei supertof toch?!

Pakket #1 – Zwart-wit & roségoud

Pakket #2 – Blauw, goud & wit

Hoe maak je kans?

Wat moet je doen om kans te maken? Laat hieronder een reactie achter en vertel me welke van de twee pakketten je graag zou willen winnen. Gaat je voorkeur uit naar pakket #1 (met rosé goud, zwart en wit)? Of vind je het kleurrijke pakket #2 mooier (met goud, blauw en wit)? De winactie loopt t/m 16 oktober 2019, dus zorg dat je uiterlijk dan een reactie achterlaat! Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je minimaal 16 jaar oud moet zijn om mee te doen. En dat je in Nederland of België moet wonen. Ik wens jullie allemaal veel succes! 🙂

Update: deze winactie is afgelopen, je kunt helaas niet meer meedoen. De prijswinnaars zijn Eleonora Touwen, Shari ver Elst, Monique Alys en Ann Vermeir.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

437 reacties

 1. Marleen Meloul op

  Pakketje 1 graag zwart met rosé ik heb veel mannen in mijn gezin dus dat zwarte is perfect!

  • Wat een gaaf inpakpapier! Pakket #1 vind ik meer geschikt voor dames en pakket #2 vind ik meer geschikt voor de mannen. Mijn voorkeur zou daarom gaan naar pakket #2 om te winnen.

 2. Eline van den Bos op

  Graag zou ik het pakker nr 2 willen winnen (blauw, goud en wit).
  Ik verheug me al op de koude winteravonden bij de kachel om voor dierbaren
  met dit prachtige inpakpapier sfeervolle kerstcadeaus in te pakken.

 3. Sandra van de Wijdeven op

  Ik zou graag pakket 2 willen winnen. Sinds mijn ouders in Canada hebben gewoond (1995 – 1998) zijn wij echte kerstvierders. Onze kinderen kregen met Sinterklaas een paar kleinere kadootjes en de rest met kerstmis. Het voordeel daarvan is dat ze twee keer kadootjes kregen, niet alles in 1 keer en dat ze met kerst vakantie hebben en dus meer tijd om met hun kadootjes te spelen.
  Elk jaar komen mijn ouders bij ons om kadootje te openen, een traditie die we nog lang in stand hopen te houden en die extra feestelijk wordt met dit mooie inpakpakket!

 4. Weer zo een leuke win actie van jou. Niet alleen leuk, maar ook om straks lekker creatief bezig te zijn en met veel plezier presentjes in te pakken voor de mensen die mij lief zijn. Waaronder mijn beide prachtige kleindochters. Als ik zou winnen dan wil ik heel erg graag pakket #2. De kleuren passen bij mijn kerstgevoel.

 5. Wauw! Leuke winactie. Ik zou graag pakket #2 willen winnen. Mooi ingepakte cadeaus onder de kerstboom zijn een hele mooie toevoeging!

  Groet,
  Ashley

 6. Oh, wat leuk! Dit jaar vieren we kerst bij onze vrienden in Zweden. Met dit inpakpakket wordt het nog mooier. Blauw en goud (pakket2) is voor mij de topper.

 7. Nienke Jongsma op

  Hallo Saskia,

  Ik ben al sinds januari Kerstcadeautjes aan het kopen. Ik geniet erg van de voorpret en uiteraard moeten ze ook mooi versierd onder de boom liggen. Dat geeft nog meer cachet aan het geheel :-). Dit pakket zou daarom ook heerl erg van pas komen. Groetjes van Nienke

 8. Ik vind pakket nummer 2 erg mooi!
  Ik vind de tekeningen met de sneeuwengeltjes erg leuk.
  Ik vond (en vind :P) het altijd heel leuk om ze zelf te maken 🙂
  Ik besteed altijd graag aandacht aan het inpakken, dan is het krijgen en geven op zich ook een cadeautje 🙂

 9. erica sprangers op

  ik zou graag het christmaholic inpakpakket winnen, voor de cadeaus rond de kerstboom waar ik ieder jaar een inpakthema voor verzin of kleur dat alles bij elkaar past ga voor het rose kleurig pakket omdat ik intussen 2 schoondochters heb en er super blij mee ben verder alleen maar mannen in mijn gezin, en opsturennaar onze zoon en schoondochter in denemarken dat lijkt me toch fantastisch

 10. Wat een prachtige sets! Ik zou graag pakket #2 winnen want dat past bij de kleuren van mijn kerstdecoratie 😉

 11. erg leuk inpakpapier etc een lust voor het oog, genieten met dat inpakken op deze manier!

 12. Claudia de Kok op

  pakket #1 om er een gezellig en mooi cadeaupakket van te makken voor onder de kerstboom voor alle lieve familieleden

 13. Wauw ik hou er zo van , het kan me niet snel genoeg kerst zijn,ik vind pakket 2 het mooist

 14. oooooh daar gaan we weer!!! jaaaaa ik doe heel graag mee voor pakket 1 wat een prachtig inpakpapier!!