WIN! 2x €50 shoptegoed van Kaartje2go

175

Misschien heb je de kerstkaarten al gestuurd, misschien nog niet. Misschien stuur je het liefst nieuwjaarskaartjes. Of… wil je nog uitnodigingen versturen voor het kerstdiner of prachtige menukaarten maken? Het kan allemaal met het shoptegoed van Kaartje2go dat ik deze week aan twee gelukkige winnaars mag geven!

Kerstkaarten, uitnodigingen & menukaarten

Een paar weken geleden deelde ik al de kerstkaartentrends met je in dit blogje. Kaartje2go heeft een ongelófelijk uitgebreide en diverse collectie aan kerstkaarten, die je zelf online helemaal naar wens kunt maken. Als nieuwe klant krijg je altijd je eerste kaart helemaal gratis. Ook leuk: als je een pakket kaarten bestelt krijg je een gratis proefdruk. En – als je wil – krijg je daar ook gratis mooie rode enveloppen bij.

Wil je liever een luxe gouden, zilveren of parelmoer envelop bij je pakketje kaarten? Dat kan voor een kleine extra bijdrage ook! Naast kerstkaarten shop je bij Kaartje2go ook hele mooie uitnodigingen voor het kerstdiner en práchtige menukaarten voor het kerstdiner. Een paar daarvan zie je stralen op de foto’s in dit blogje.

De menukaarten voor het kerstdiner kun je helemaal naar wens ontwerpen. Zet je eigen tekst op de voor- en binnenzijde. Misschien wil je wel een mooie foto toevoegen. Laat het menu er direct – in een prachtig lettertype – in drukken. Of bestel ze ‘leeg’ en schrijf het er zelf met de hand in! Het is maar net wat jij wil. De menukaarten zijn er in diverse stijlen en kleuren. Eigenlijk in alle kerstkaartentrends is er wel iets te vinden!

Wat kun je precies winnen?

Deze week mag ik 2 mensen blij maken met een shoptegoed van Kaartje2go ter waarde van €50,-. Dat kun je besteden aan kerst- of nieuwjaarskaarten, aan menukaarten, maar bijvoorbeeld ook aan verjaardagskaartjes of verhuiskaartjes. Wat jij wil! Het tegoed blijft onbeperkt geldig en je hoeft het niet in één keer te besteden. Dus het is helemaal aan jou wat je er mee doet.

Hoe maak je kans op de prijs?

En dat is meteen de vraag die je voor mij mag beantwoorden om kans te maken op deze prijs: wat zou jij voor kaartjes kopen / maken als je dit shoptegoed wint? Laat je het me weten in een reactie hieronder? Deze winactie loopt t/m maandag 16 december 2019. Iets korter dan normaal, maar we willen de winnaars de tijd geven om nog voor Kerstmis hun kerst- of menukaarten te bestellen.

Op deze winactie zijn zoals altijd de spelvoorwaarden van toepassing. Daarin staat dat je minimaal 16 jaar moet zijn om mee te kunnen doen en in NL of BE moet wonen. De winnaars ontvangen via e-mail bericht (dus zorg dat je een correct e-mailadres invult als je meedoet hieronder). En ik plaats onder dit blogje een update zodra de namen van de winnaars bekend zijn. Veel succes allemaal!

Update: deze winactie is afgelopen. Je kunt helaas niet meer meedoen. De winnaars zijn: Stephanie de Jager en Lisan Verhoeven. Zij hebben inmiddels via mail bericht ontvangen!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

175 reacties

 1. Petra Deryckere op

  Helaas zijn de kerstkaarten al verstuurd, maar prachtige menu kaarten zouden niet misstaan op de verssierde kersttafel

  • Oh zalig! Ik zou er nieuwjaarskaarten mee kopen om mijn nieuwjaarsbrief mee te vervangen.. Tot voor kort schreef ik nog steeds een briefje voor mijn liefste meter.. Nu ik de dertig nader is het tijd om daar eens verandering in te brengen! Leuke blog en fijne actie! Ik ♡ kerst!

   • Echte post is zoveel leuker om te sturen! Kerstkaartjes zijn hier ook al de deur uit, maar kaartjes stuur je niet alleen met kerstmis

   • Stephanie de Jager op

    Jaaaaa super leuk!!
    Dit jaar voor het eerst als gezinnetje bij ons thuis kerst vieren met mijn familie. Dit wil ik graag speciaal maken. Niet alleen door een heerlijk 4 gangen diner te maken, maar ook door mooie menu kaartjes op de borden te leggen. Start van een nieuwe traditie hoop ik!
    Dus ik zou die €50 shop tegoed heel graag willen winnen .

    Nu duimen!!

 2. Ik wil graag eigen Kerstkaarten maken met foto. Samen op de foto met mijn dochter en onze hond, dat lijkt mij heel leuk.

  • Kerst kaarten moet ik nog versturen.
   Al een paar jaar ben ik daar erg last mee.
   Ik zou als ik het zou winnen.
   Naar speciale familie leden kerstkaarten sturen.Ik

 3. Jaaa heel erg graag!!!! Ik koop al 10 jaar mijn kaarten bij kaartje2go en ook dit jaar gaan we weer een kaart ontwerpen en dan verzenden vanaf hun site. Ik ben groot fan, want je hebt altijd alle adressen paraat en de foto editor is erg handig en makkelijk. Je kan echt alles aanpassen ook. Ook als we vanaf ons vakantie adres een kaartje willen sturen is het super handig, omdat je alles voorhanden hebt, je direct een foto kan uploaden die je die dag hebt gemaakt en hij doet er geen 6 weken over met allerlei extra gekke kosten. Ik kijk wel verkoper hahaha, maar ik ben echt heel erg fan, zoals je merkt 😉 de winactie komt ons dus zeker uit!!! Liefs uit Almere!!

  • Als eerste zou ik mijn zus een kaart sturen om te laten weten hoe trots ik op haar ben. Ze heeft zich dit jaar hervonden en haar zzp’er schap gaat haar geweldig af!
   Verder kaartjes naar de zieke kindjes die ik ken (leukemie en hersenvliesontsteking) om hun familie een steun in de rug te geven.
   Een grappig kaartje naar vrienden en een kaartje namens de Paw Patrol maar mijn zoons

   Ideeën te over!

 4. Reni van Rijswijk op

  Ik heb nog nooit een menukaart samengesteld en het lijkt me geweldig om dat een keer te doen!

 5. goedemorgen, ik zou het gebruiken voor allerlei kaarten, zo jammer dat dit steeds minder wordt. Kerstkaarten ook al, Het onpersoonlijke whatsapp , mail en facebook, zo erg, hou er niet van

 6. Ja!!! Natuurlijk allemaal kaartjes kopen m’n penvriendinnen en natuurlijk ook voor vrienden en familie voor speciale gelegenheden

 7. Na een heftig jaar zou ik een aantal speciale mensen een speciaal , mooi kaartje met een bijzondere boodschap erin sturen.

 8. Diane Kooistra op

  Wat leuk!! Dan kan ik de mensen die verder weg wonen toch een kaartje sturen in plaats van een feestboek berichtje, een kaartje zegt toch veel meer. Ik doe dus graag mee

 9. Wat een leuke actie.. Natuurlijk stuur ik persoonlijke kerstkaarten naar mijn dierbare maar met het overgebleven budget wil ik graag verjaardagskaarten gaan versturen, zo wordt het een liefdevol 2020

 10. Aranka Schippers op

  Ik zou het tegoed gebruiken om gedurende het hele jaar gebruiken om eens een kaartje naar vriendinnen te sturen. Gewoon zomaar omdat het altijd een speciaal gevoel geeft als je een kaartje krijgt omdat iemand aan je denkt.

 11. Mijn kerstkaarten heb ik al lang op de post! Ik blijf het belangrijk/leuk vinden om te blijven sturen ondanks de te gekke prijzen voor postzegels. Ik ben een kaartjes verzamelaar. Heb 2 dozen met (kerst)kaartjes en brieven die ik in mijn leven heb gekregen. Laatst nog uitgesorteerd. Super leuk! Ook heb ik kaartjes als verzameling (postcrossen) kaartjes schrijven en ontvangen van over de hele wereld. Als ik de prijs win ga ik verhuiskaarten er van kopen. Begin 2020 krijgen we eindelijk ons nieuwe huisje dus hoe leuk is het om toffe verhuiskaarten op te sturen!? Ipv appen of mailen. Ik ga duimen!

 12. Claudia van Noort op

  De Kerstkaarten heb ik net gekocht gisteren bij kaartje2go dus voor volgend jaar zou ik uitnodigingen maken voor familie/vrienden voor onze housewarming. Tegen die tijd is de uitbouw klaar met een nieuwe keuken!

 13. Voor mijn gasten een mooie persoonlijke uitnodigingskaart van Kaartje2Go is nog eens een vooruitzicht! Dat vimd ik reuze leuk om rond te kunnen sturen dankzij Christmaholic! Ik loot enthousiast mee!

 14. Oh wat zien die menukaarten er gaaf uit! Ik zou dan ook zeker gaan voor het maken van een hippe moderne menukaart als ik dit shoptegoed zou winnen! Heel leuk en gezellig zo op tafel.

 15. Oh wat leuk, ik ben gister begonnen met kerstkaarten schrijven, maar ik kom nog wat te kort, dus zou een deel zeker daaraan besteden. Toch een van de leukste dingen om te doen, een mooie persoonlijke boodschap voor iedereen schrijven. Menukaartjes heb ik happertjes/cootie catchers gemaakt voor dit jaar, dus die zijn al klaar. Als ik te goed over heb zou ik die besteden aan kaartjes om spontaan te sturen gedurende het jaar, groot geluk zit soms immers in een klein gebaar:)

 16. Oudjaarsdag is mijn laatste werkdag bij mijn huidige baan. Omdat mijn vriend en ik willen emigreren, heb ik m’n baan opgezegd. Met moeite want ik heb een stel hele fantastische collega’s. Het lijkt me dan ook fijn om op mijn laatste dag voor iedereen een lief kaartje achter te laten om ze te bedanken voor alles. Dit shoptegoed zou me dus heel goed uitkomen!

 17. Op 10-10-2020 gaan mijn verloofde en ik trouwen! Dit jaar zal dus mijn laatste Kerstmis zijn als ongetrouwde vrouw 😉 We zijn druk bezig met alle voorbereidingen (aanstaande zaterdag ga ik mijn trouwjurk halen!) en daar horen prachtige uitnodigingen natuurlijk ook bij. Deze cadeaubonnen zullen dan ook met heel veel liefde en plezier worden gebruikt voor een mooi doel!

 18. Anita van Dijk op

  De kerstkaartjes heb ik al gekocht, maanden geleden al, tot verdriet van mijn man want die moppert altijd als ik in augustus op de braderie al naar kerstkaarten loopt te kijken en soms ook al koop…. Niet dat het erg veel uitmaakt wat hij ervan vindt want als ik mooie zie koop ik ze gewoon…. Maar ik zou dus kerstkaarten kopen voor volgend jaar. Ik heb er tegenwoordig niet zo veel meer, plm. 25 (komt zo lekker uit met de kerstzegels) dus misschien zou ik dan gewoon voor iedereen een luxe kaart kopen, dat zou ik wel erg leuk vinden.

 19. Jaa super leuk! Wij zijn afgelopen weekend getrouwd en ik wil dit jaar kerstkaartjes icm bedank kaartjes sturen,
  Dan kan ik dit shoptegoed dus goed gebruiken

 20. Mendy Bruggink op

  Ik zal met dit tegoed kerstkaarten maken met een foto erop van onze 7 weken oude zoon. Dat zal een leuke verrassing zijn. Kaartje2go heeft prachtige kaarten. Onze geboortekaartje hadden wij hier ook vandaan dus ik weet zeker dat we ook prachtige kerstkaarten zullen maken.

 21. Inge Brunnekreef op

  Wat enorm leuk en ik zou graag kerstkaarten willen om te versturen voor post voor kanjers. Een mooi initiatief om zieke mensen een kaart te sturen. Ik maak zelf kaarten maar met deze extra kaarten kan in nog meer mensen verblijden met post

 22. ik zou er kerst kaartjes voor bestellen en eventueel nog twee verjaardag s kaartjes voor mensen die mij lief zijn die in januari jarig zijn om hun te verrassen want post krijgen is altijd zo leuk

 23. Weer zo`n leuke actie
  Ik moet nog weg om kaarten te kopen
  Zou niet gek wezen om een paar leuke kaarten via kaartje 2 go te versturen

  Groetjes
  Jeanne

 24. Dit jaar is het voor mij voor het eerst dat ik voor mijn hele familie (dat klinkt als veel mensen, maar we zijn maar met 6 mensen hihi) het kerst diner verzorgen. Dat vind ik ergens super spannend, want als de rollade droog is heb ik een probleem.. Als dress code en thema heb ik bedacht: zwart, wit en goud, “make it a December to remember”. Als ik het shoptegoed win ga ik het gebruiken om menu kaartjes te maken die passen bij het thema. Dan is de setting al helemaal geweldig en gezellig (en valt het hopelijk iets minder op als de aardappeltjes iets aangebrand zijn hihi)

 25. Wenskaartjes voor de feestdagen en menukaartjes voor kerstavond zouden nu ideaal van pas komen!!
  Ik ben nieuw op jullie site maar al direct fan 🙂

 26. Jennifer Stoel op

  Ik ben dol op kaartjes ontvangen en versturen. Ik zou hele mooie kerstkaarten versturen en met verjaardagen verras ik de jarige ook altijd graag met een mooie, persoonlijke kaart

 27. Ik zou het gebruiken voor de speciale kerstwensen,voor de mensen die heel dichtbij staan en net een streepje voor hebben

 28. elisabeth timmermans op

  wat een geweldig gebaar verras ons maar met dit prachtige exemplaar
  we kiezen voor de uitnodigingen voor ons huwelijk van 45 jaar
  #duimenmaar

 29. Ik wil mijn fam en schoonfam allemaal een bedank kaartje sturen voor de steun die ik kreeg en krijg doordat mijn vader in okt j.l. plotseling is overleden.