H&M Home Kerstcollectie 2020: warm + traditioneel

14

Wollen kerstkussens, feestelijke ornamentjes, dekens van faux fur, luxe taps toelopende kaarsen, geurkaarsen en tafellopers.. het zijn een paar van de vele home deco accessoires uit de H&M Home kerstcollectie 2020 die nu te koop is in de winkels en online. In deze blog laat ik je graag een selectie van de mooiste spulletjes zien!

Ik ben een tikkie fan van H&M Home

Als je me trouw volgt, dan heb je al heel wat spulletjes uit deze collectie langs zien komen (bijvoorbeeld in mijn laatste Monthly Favourites, waarin ik een hele serie kerstkussenslopen van H&M Home liet zien). Ik ben namelijk een onwijze fan en shop ietsje te vaak bij deze winkel (vraag maar aan Klarna).

Maar nu zijn de prachtige sfeerfoto’s er. Zo kun je zien hoe de spulletjes uit de nieuwe kerstcollectie tot hun recht komen in een sfeervol kerstig interieur! En dus deel ik ook deze met heel veel plezier met je.

H&M Home kerstcollectie 2020H&M Home kerstcollectie 2020

Dit jaar staat de collectie van H&M Home voor Kerst in het teken van traditie, sharing & caring. De hoop is om – met deze items – kleine geluksmomentjes te creëeren in de vorm van ontspannende ervaringen, zinnenprikkelende rituelen. Volgens H&M is het dit jaar éxtra belangrijk om Kerst te vieren met geliefden (als dat kan) en om vrijgevig te zijn met je tijd en liefde. Een mooie boodschap, toch?

Persinformatie is verder niet echt beschikbaar. Dat is altijd een beetje de uitdaging bij merken als H&M Home. Dus wat ik doe, is kijken naar de mooie foto’s en beschrijven wat ik zie. Ik zie in grote lijnen twee kleurschema’s. Eentje met aardse tonen: bruin, wolwit, goud, zwart. Nude en warm dus. En een super klassieke lijn, met veel rood en groen. Laten we beginnen met de eerste lijn.

Aardse kleuren voor een warme Kerst

Op de foto’s hieronder zie je een mooie goudgeelkleurige vaas van gerecycled glas, met papieren, keramieken en glazen versieringen erin. De papieren versieringen kun je los kopen, maar sommige zijn er ook in een doos met een hele hoop stuks bij elkaar. Heel mooi vind ik de plaid die op de tweede foto hieronder over de stoel hangt. En de winterse kussenslopen maken die warme stijl helemaal af. Had ik al verteld dat ik een kerstkussenslopen-tic heb? Ik heb er een lade vol mee!

H&M Home kerstcollectie 2020H&M Home kerstcollectie 2020 H&M Home kerstcollectie 2020 H&M Home kerstcollectie 2020Traditionele & klassieke Kerst

De traditionele lijn bestaat uit prachtige tafellakens en tafellopers. Te gek vind ik de servetten op de foto hieronder met hulsttakjes-patroon. En het servies is ook gaaf, toch? Die grote pot op de foto hieronder met het kerstboompje erin vind ik echt geweldig. Hij lijkt op een antieke grespot, maar dan in een nieuw jasje. Ook geinig zijn de kussenslopen met dieren-in-chique-outfit. Tot slot een foto waarop wat inpakspulletjes van H&M Home shinen voor Kerst 2020. Altijd leuk!

Waar shop je deze kerstspulletjes van H&M Home?

Waar koop je deze kerstspulletjes van H&M Home voor Kerst 2020? Natuurlijk in de winkels. Een groot gedeelte van de H&M Home kerstcollectie 2020 is daarnaast te koop in de webshop (en via de app). Als je daar – net als ik – iets te veel tijd doorbrengt, dan weet je dat items vaak snel uitverkocht zijn of tijdelijk niet op voorraad.

Het is echt een kwestie van heel vaak checken, want meestal vullen ze het wel weer aan. En verder: als je iets ziet wat je wil hebben, twijfel niet te lang en bestel het meteen. Een uur later kan het alweer weg zijn, haha! Overigens worden er de komende weken nog nieuwe items toegevoegd, dus ik hou de shop zeker weten in de gaten. Ik ben – zoals altijd – heel benieuwd of jij iets leuks gezien hebt! Deel je het in de reacties hieronder?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

14 reacties

 1. Oja, vooral prints met die “pentekening” winterlandschapjes en mistletoe vind ik erg mooi. Op potten, kussentjes enzovoorts. Helaas hebben de H&M’s hier in de buurt geen Home afdeling. Nu was ik laatst in Hilversum maar daar mag die afdeling van mij natuurlijk groter!

 2. Leuk! Afgelopen week de crèmekleurige kussenhoes en met Merry Christmas erop gekocht. Al tijden zag ik dit kussentje in gedachten voor ogen, dus ik was in m’n nopjes 🙂 Direct besteld, want de voorraad kan inderdaad snel op zijn.

 3. Ingrid van Kaam op

  Hallo Saskia,

  Ik vind de warme collectie inderdaad echt warm en zo mooi.
  Ik ga toch maar weer kijken op hun site.

  Groetje

 4. Zoals ik al schreef op Insta, en jij hier gelukkig bevestigd dat online shoppen op de app ( ook een van favo bezigheid is) soms teleurstellend is, ivm uitverkocht of niet op voorraad. Ik vind je tip wel handig: iets vaaaker checken, hahaha. Ik heb het leuk kussenhoesje 2e foto onder de goudgele vaas, met groene letters met Merry Christmas erop. Ik ga zo even kijken wat de goudgele vaas kost en nog ff meer bekijken, moet kunnen op deze druilerige dag.

 5. Heb de blog wel 3x gelezen omdat mijn gedachten steeds afdwaalden hahaha.. waar kan ik dat laten, past dat erbij enz…. heerlijke sferen.

 6. De kussenslopen met dieren zijn geweldig!
  Ik heb zóveel gezien dat ik bang ben om op de website te gaan kijken.
  Maar ik doe het tóch, hahaha.

 7. Afgelopen week het Hygge boek nogmaals gelezen ( had enorm de behoefte aan knussigheid)en de kaarsen + sfeertje die ik op je foto’s zie herken ik!
  Heerlijk!