Intratuin Halsteren: groots genieten van de kerstvoorpret

12

Samenwerking – De kerstliedjes staan op, de kaarsen branden en de mooiste kerstbomen staan klaar. Het gevoel van verwachting hangt in de lucht en dat maakt deze tijd van het jaar zo magisch mooi. We kijken allemaal ontzettend uit naar de komende kerstperiode, misschien nu wel meer dan ooit. Een veilige haven creëren en een sfeervol onderkomen is waar we nu allemaal naar verlangen.

Meer dan ooit verlangen we naar kerst

Meer dan ooit willen we het thuis gezellig maken en samen met ons gezin genieten van een knus samenzijn deze winter. Niemand weet immers hoe de komende maanden zullen verlopen. Intratuin Halsteren heeft in ieder geval weer een prachtige kerstshow klaarstaan.

Overzichtelijk en ruim gepresenteerd, maar er is zeker niet ingeleverd op decoratie en beleving. Dit grote en mooie tuincentrum heeft me een serie prachtige foto’s gestuurd van hun grote kerstafdeling, zodat jij & ik vanaf onze telefoon of computer alvast een beetje kunnen genieten van al dat moois!

De kersttrends van nu: van modern tot wild!

Wat er allemaal te zien en beleven is? Oogverblindende kerstdecoratie en duizendende twinkelende lichtjes versieren de winkelpaden van Intratuin Halsteren. Ook dit jaar is er voor ieder weer wat wils! Wanneer je de kerstafdeling van Intratuin Halsteren oploopt word je meteen in de kerstsfeer meegezogen. Prachtige pluimen, droogbloemen en rijke dessins komen je tegemoet. In de kleuren goud, oudroze en leemgroen. Helemaal in de trend van nu!

Natuurlijk & dierenprints

Als je verder wandelt, veranderen de kleuren. Alle tinten groen vind je hier terug. Bosdieren, natuurlijke elementen en het echte buitengevoel. Waan jezelf in een prachtig stukje natuur! Een kersttrend waar je dit jaar echt niet omheen kan: de dierenprints.

Panters, leeuwen, zebra’s en slangen.. de mooiste prints zie je hier voorbij komen. Wat Intratuin Halsteren betreft wel gewaagd, maar het zorgt echt voor een vleugje glamour! Ik ben benieuwd: ben jij bang voor een wild panterprintje in de kerstboom, of durf je zoiets wel? 😉

Klassiek & vintage

Natuurlijk mag het traditionele kerstgevoel niet ontbreken. Rood, groen, zilver, en goud. Met een klassieke uitstraling zit je natuurlijk altijd goed! Combineer het met een beetje vintage, zoals één van de oude meesterwerken.

Ben je meer opzoek naar een moderne en toch traditionele kerstsfeer? Dan is het moderne klassiek helemaal iets voor jou. Rood, wit en blauw. Frisse kleuren gecombineerd met klassieke printjes. Tot slot is er ook Scandinavisch wit. Minimalistisch, strak en koele tinten gecombineerd met natuurlijke materialen. Een nordic design in je kerstboom is ook dit jaar weer erg gewild.

Een grootse miniaturenshow

Verdwaal in de mysterieuze wereld van de miniaturen. Ben je een echte liefhebber? Dan kan je dit najaar je geluk niet op. Met een onwijs groot assortiment heeft Intratuin Halsteren dit jaar ook extra geïnvesteerd in een groots opgezette show. Het mystieke boslandschap en de prachtige mini kerstdorpen zorgen voor veel inspiratie en verwondering. Intratuin Halsteren is dit najaar groots in de kleine dingen!

Rudolph’s Bakery

Misschien had je het al gezien in de sneak preview die ik een tijdje geleden al heb geplaatst, Intratuin Halsteren heeft echt iets unieks in de aanbieding. In navolging op het succes van het populaire programma ‘Rudolph’s Bakery’ van 24Kitchen heeft Meesterkok, Meesterpatissier en tv-persoonlijkheid Rudolph van Veen zijn eerste Bakery geopend bij Intratuin Halsteren.

Op het sfeervolle voorterrein kun je de lekkernijen uit het televisieprogramma van Rudolph nu zelf proeven. Het assortiment bestaat o.a. uit vers gebakken koeken, cupcakes, taarten, Brabantse worstenbroodjes en seizoen specialiteiten. Het is een lang gekoesterde wens van Rudolph die in vervulling gaat. Samen met een geweldig team opent hij op één van de mooiste locaties in Nederland een hele gezellige Bakery, waar iedereen welkom is!’

Veilig winkelen

Natuurlijk wil Intratuin Halsteren je bezoek zo veilig mogelijk maken. Daarvoor zijn een aantal maatregelen getroffen, die vind je hier allemaal terug. Op de website kun je nu zelfs, op ieder moment van de dag, de drukte in de gaten houden.

Er staat ook duidelijk bij welke momenten in de week het meest rustig zijn. Zo kun je goed voorbereid op pad. Ik ben benieuwd: ben jij dit jaar al bij Intratuin Halsteren geweest? Zoja: wat vond je er van? Zo nee: dan hoop ik dat je hebt genoten van de foto’s in deze blog!

Intratuin Halsteren
Halsterseweg 65a
4661 KM Halsteren

Openingstijden t/m 23 december 2020
Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 20.00 uur
Zaterdag 09.00 – 18.00 uur
Zondag 09.00 – 18.00 uur

Dit artikel is in samenwerking met Intratuin Halsteren geschreven

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

12 reacties

 1. Dit jaar voor ons geen tuincentra en kerstshoppen. Wij zijn risicogroep. Ik geniet dus uitbundig van al je foto’s, filmpjes en andere bijdragen. Ik heb hier ook weer van genoten. Het blijft de mooiste tijd van het jaar.

 2. Ik was bij de opening en dat was erg leuk! We zagen wel Rudolph van een afstandje, maar zijn niet naar binnen gegaan, want het was te druk. Een uur wachten in de regen voor een koek ging me te ver, haha. Wat een rit ook vanuit Almere, maar het was het sowieso al waard om even eruit te zijn. Heb mijn oudste zoon van 9 meegenomen en die zei dat hij er wilde wonen, haha, dus leuk tuincentrum. Idd de ingang is het meest indrukwekkend. Daar moet je wel even de tijd nemen, vind ik. Groetjes!!

 3. Wauw supermooi weer! Keep them coming want ik ga dit jaar niet naar een kerstshow aan de andere kant van het land (ik woon in Drenthe, en vind het niet zo verantwoord helemaal naar brabant af te reizen nu met corona). Dus ik moet het doen met de kleinere tuincentrums hier in de buurt.

  • Wij zijn vorige week geweest,
   Ondanks de herfstvakantie was goed te doen met de drukte , waren er op een rustig moment .
   Door de indeling en getroffen maatregelen kon iedereen op gemak met 1,5 meter alles bekijken,
   Wij hebben genoten, en ons ogen uitgekeken.
   Intratuin halsteren blijft de mooiste

 4. Dat er nu de Rudolph’s Bakery staat met chocolade huisjes, alleen daarvoor zou ik al willen en dan hopen dat die er zelf ook net is. Morgenochtend ga ik me eraan wagen: intratuin in en vindt het best ff spannend.

 5. Hoi Saskia,
  Wat ziet het er gezellig en warm uit, ook ontzettend leuk alle miniaturen van de Efteling,een echt sprookje.
  Wat is Rudolph’s Bakery leuk die mag van mij overal wel komen, lekker hoor!.
  Ik weet niet of ik kan gaan maar zeker super om de foto’s te zien.
  Iedereen kan wel een beetje magie gebruiken deze dagen.
  Liefs Marijke ☆☆☆

 6. Leuke foto’s! Ik woon in de buurt van de intratuin in Halsteren, dus ik kom er regelmatig. De cupcakes van Rudolph zijn een aanrader! De kerstshow vond ik wat minder dan bij andere winkels, maar ik denk dat dat komt doordat de huidige thema’s niet zo bij mijn kerstversiering passen. Ik heb kerstboomversiering in het lila, roze, oranje met gouden details of een klassieke met oxblood, goud en offwhite, en daarin kon ik niet zo heel veel nieuwe kerstversiering vinden (Gelukkig maar voor mijn portemonnee ). De show is wel heel ruim opgezet, dus als je ook nog op een rustig tijdstip gaat, kun je prima veilig shoppen daar.

 7. Heel fijn dat ik via de foto’s naar de kerstshow kan zien.
  Zo komen we toch wat in de kerstsfeer.
  Hier moeten de kerstdecoraties uit de winkels.

 8. Hallo Saskia,

  Ja hier wil ik toch echt een keer naar toe. Ik denk dat ik dan maar vroeg in de morgen ga.
  Dan is het lekker rustig en kan ik toch genieten van al het moois daar.

  Groetjes.