WIN! Luxe overnachting in een kerstsuite bij Van der Valk Assen

791

Deze week (om precies te zijn op 12 november 2020) bestaat Christmaholic 10 jaar. En dat vraagt natuurlijk om een knaller van een winactie!! Je hebt de titel hierboven vast al gelezen, dus ik hoef het eigenlijk niet meer te zeggen: maar je maakt deze week kans op een hotelovernachting bij Van der Valk Assen in hun prachtige kerstsuite. Ik heb er ook een nacht geslapen, een paar jaar geleden. En nu mag ik iemand van jullie blij maken!

Slapen in een kersthotel

Het was December 2017 toen mijn man & ik een nachtje mochten slapen in de prachtige hotelsuite van Hotel Van der Valk in Assen. En wat hebben we daar van genoten zeg! Hier vind je nog een verslag van ons verblijf destijds, mocht je dat leuk vinden om te lezen. De kamer is heerlijk. Het is ten eerste een hele mooie, ruime junior suite. En dan is-ie ook nog eens prachtig in kerstsferen versierd!

De kerstsuite is voorzien van een zithoek, een open badkamer met whirlpoolbad (bubbelen!) en een afgesloten rainshower mét stoomdouche en toilet, een tweepersoonsbed, flat-screen tv, bureau, telefoon, draadloos internet, balkon, airconditioning, veel kastruimte, föhn en Nespressokoffie- en theefaciliteiten. Daarbij kun je genieten van je eigen favoriete muziek via een Bluetoothsysteem. De kamer is 36m2 groot en is gewoon super kerstig.

Wat kun je precies winnen?

Ik mag deze week aan één gelukkige lezer een nachtje voor 2 personen in deze kerstsuite cadeau doen ter waarde van €179,-. Inclusief heerlijk ontbijt voor twee personen! Je overnachting vindt plaats in de periode 1 december 2020 t/m 3 januari 2021 en niet op een vrijdag of zaterdag (de kerstdagen & oudjaarsdag zijn ook uitgesloten). In overleg met het hotel kies je zelf een datum uit, op basis van beschikbaarheid natuurlijk.

Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing. Daarin staat o.a. dat je 18 jaar of ouder moet zijn om mee te doen. Een aanvullende voorwaarde: vanwege de situatie en de richtlijnen rondom reizen & Corona is deze winactie helaas alleen toegankelijk voor mijn Nederlandse lezers en volgers. Hier vind je alle maatregelen die het hotel treft rondom Corona.

Hoe maak je kans op deze kerstige overnachting?

Laat hieronder een reactie achter en vertel me waarom jij & jouw partner dit nachtje weg in eigen land in deze moeilijke tijd wel kunnen gebruiken. Je mag natuurlijk ook meedoen voor je beste vriend(in) of je zoon/dochter. Laat dan vooral weten waarom je hen deze overnachting gunt.

Je kunt meedoen t/m 18 november 2020. Daarna kies ik een winnaar uit! De winnaar ontvangt via e-mail bericht. De naam van de winnaar wordt ook hieronder in een update onder de blog gezet. Verder communiceer ik niet over de uitslag (dus ik beantwoord geen vragen over of de uitslag al bekend is of wie er heeft gewonnen).

Ik wens jullie allemaal onwijs veel succes!

Update! Deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar is Jessica Tichelaar, zij heeft inmiddels via e-mail bericht ontvangen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

791 reacties

 1. Tineke Hoffman op

  Hallo Saskia,
  Allereerst gefeliciteerd met het 10 jarig bestaan.
  Ik geniet, sinds 3 jaar, erg van je site en doe steeds weer nieuwe ideeën op voor mijn huis in een heerlijke kerstsfeer te brengen.
  Ik zou heel graag in aanmerking komen voor een overnachting in de kerstsuite van het Van de Valkhotel in Assen.
  Door de Coronamaatregelen zitten mijn man en ikzelf nu al sinds maart 2020 “op elkaars lip” , zeg maar.
  Heel fijn om samen te zijn maar dit geeft ook soms wel spanningen en geïrriteerdheid naar elkaar toe.
  Ik zou zo graag even in een andere , romantische kerstsfeer, willen zijn met mijn man! Om even de boel te kunnen loslaten en van elkaar weer te kunnen genieten!
  Dus ik hoop dat ik zal winnen!
  Groetjes van Tineke

 2. ik gun het mezelf met mijn vriend. Gewoon om even te ontsnappen en te onthaasten van de alledaagse dingen en de negatieve rompslomp omtrent de corona.

  • Hi Saskia,

   Ik zou graag meedoen omdat ik het mij super leuk lijkt om hier een nachtje te slapen met mijn moeder. Ze werkt in de zorg en ik gun het haar echt, dit afgelopen jaar is natuurlijk anders geweest dan anders en dat heeft zij natuurlijk ook gemerkt op haar werk. Daarnaast ben ik echt een kerstgek, kan me niet kerstig genoeg zijn. Normaal gesproken gaan mijn moeder en ik elk jaar een dagje naar een Duitse kerstmarkt, maar dat zit er nu natuurlijk niet in, dus ik ga heel hard duimen voor deze leuke winactie! 🙂

   Groetjes Annet

 3. Ik gun het mijn lieve ouders die altijd voor hun kinderen en kleinkinderen klaarstaan, maar ook voor hun werkgevers, waardoor de tijd samen er nog weleens bij inschiet! Hoe leuk zou het zijn hen met deze romantische prijs te mogen verrassen!

  • Sylvia Dijkhuizen op

   Dag saskia, ik doe graag mee met deze gave winactie voor mijzelf en mijn man. Mijn man is werkzaam in het buitenland op zee en heeft de afgelopen maanden vast gezeten vanwege corona. Hoe moeilijk dit ook voor mij, is niets te vergelijken geweest met de situatie waar hij in zat. Maanden zonder je gezin en familie. Hopelijk kan ik hem dit “cadeau” doen.

 4. Tig redenen heb ik om te winnen,
  tja waar moet ik beginnen?
  Door omstandigheden zitten mijn man en ik telkens op elkaars lip,
  tja dat geeft wel eens een relatie dip.
  De ontbijt alleen al in Van der Valk is iets op naar uit te kijken,
  tja ik hoop dat jij deze geweldige prijs naar mij wilt uitreiken.
  Helaas win ik nooit wat,
  tja de winnaar wens ik daarom hierbij PROFICIAT!

 5. Wat zou het ontzettend fijn zijn om deze prijs te mogen winnen en er lekker een nachtje op uit te gaan!

  Door het Corona virus is vanaf maart mijn leven compleet op zijn kop komen te staan. Ik zou gaan werken als reisleidster maar omdat er lang niet meer gereist kon worden ging die droombaan aan me voorbij. Mijn vriendinnen hebben me in die periode super goed op gevangen en het zou daarom super zijn als ik een van hen hiermee kan bedanken. Omdat we vaak ver bij elkaar vandaan zijn zou dit het perfecte moment zijn om weer even echt te kunnen bijkletsen en genieten.

  Ik ben dit jaar mede door alle inspiratie via deze blog begonnen met het bouwen van mijn eigen kerstdorp. Ik heb me de afgelopen weken dus compleet gestort op alle kerstdecoratie wat voor een hoop positiviteit in mijn leven heeft gezorgd. Een nachtje in de kerstsuite is dus voor mij het perfecte uitje momenteel

 6. Ria Brouwers - Klop op

  Goedemorgen Saskia

  Wat fijn dat jij jouw 10 jarig jubileum viert , van harte Gefeliciteerd hoor!!
  Ik hoop dat wij nog vele jaren van christmaholics mogen genieten, haha…
  Ik zou graag de overnachting bij v/d valk in Assen winnen voor mijn Dochter en mijzelf !
  Wij zijn maar gewone mantelzorgers en staan altijd klaar om te helpen. Boodschapje hier, vuilnisbak daar , extra bezoekjes, bij degene die eenzaam zijn enz….
  Allemaal heel gewoon, en geen applaus of leuke bonussen, gewoon stil liefdeswerk.
  Helaas in deze coronatijd niet zonder gevaar en super vermoeiend.ĺ
  Daarom moet het geweldig zijn om mijn Dochter te kunnen verrassen met deze geweldig overnachting bij v/d valk, heerlijk wat vrije tijd om lekker bij tekomen!
  Lieve Saskia, wens jou en Arvid, hele fijne kerstdagen hoor!
  Vriendelijke groet, Ria.

 7. Net ons eerste huisje gekocht, waar we momenteel flink aan het klussen zijn. Een relaxed nachtje weg zou dus wel goed van pas komen

 8. Goedemorgen
  WAt zal ik graag deze kersttrein willen winnen
  Voor mijn man(hij is opa van 4 kleinkinderen)en maakt al heel lang een kerstdorp waar ze iedere keer zo van genieten hoe leuk zou het zijn als hij deze trein zal krijgen En ze mogen zelf bepalen waar de Sint en lieten mogen staan
  Hij heeft ook een keertje holle bolle Gijs gehad en die mogen ze ook beer zetten dus het zou een groot kado zijn
  Groetjes mevr looye

 9. Romy Laurensse op

  Oeeeeh ik ben weer lekker last minute maar wat een feestje dat ik deze winactie nog voorbij zie komen! Mijn hartje gaat wel sneller kloppen van die fantastische kerstsuite hoor! Wat mij betreft laat ik mijn kerstversiering het hele jaar hangen. Het zou echt mega tof zijn om hier een nachtje met mijn vriend te mogen spenderen, een beetje quality time is altijd fijn. Ik merk dat hij de laatste tijd, mede door corona, niet lekker in zijn vel zit en ik denk dat een verrassing als deze hem heeel veel goeds zou doen. Ik ben maar een student en ik zou dit zelf helaas niet kunnen boeken voor ons dus dit zou echt een cadeautje zijn

 10. Katja Hendriksen op

  Hi redactie,
  wat een toffe prijs! Ik denk dat heel veel mensen dit wel kunnen gebruiken, maar ik wil toch een kansje wagen.
  Afgelopen maanden ben ik gescheiden, heb ik borstkanker gekregen, ben ontslagen en moest verhuizen met mijn zoontje. Mijn lieve vriendin heeft zowel haar vader als haar schoonmoeder verloren in diezelfde maanden, dus de uitjes die we gepland hadden zijn allemaal (nog los van corona natuurlijk) geannuleerd, omdat er steeds andere dingen voorrang hadden.
  Ik zou het zo tof vinden als we samen een overnachting zouden kunnen doen in dit toffe kersthotel!

 11. Michelle Sledsens op

  Geweldig, wat een leuke actie. We hebben er zin in en zijn er echt wel aantoe. Super om kans te maken , en om naaruit te kijken

 12. Ik wil deze overnachting graav winne voor onze zoon Daan en zijn verloofde Stineke! Hij is sinds jaar en tijd groot Kerstfanaat ..kijkt vanaf 1 december alle kerstfilms, marathon van Home Alone en heeft werkelijk waar voor bijna elke dag een kerststrui, muts of maffe sokken! Nu staat in april 2021 hun bruiloft gepland , maar door Corona word dat grote feest waarschijnlijk een intiem gebeuren. Ze zijn op huizenjacht en ook dat blijkt elke x teleurstellend! Gelukkig gaan ze niet bij pakken neer zitten, en blijven ze positief!! maar ik zou ze beiden even leuk willen verrassen door deze geweldige prijs 🙂

 13. Hallo Saskia,
  Ik zou graag mee willen doen aangezien mijn vrouw en ik dit jaar een enorm druk jaar achter de rug hebben.
  Wij zijn dit jaar getrouwd, in dit jaar ben ik 2 keer van baan gewisseld, en daarbij hebben wij een prachtige dochter mogen ontvangen.

  Na dit alles zijn wij wel toe aan een beetje ontspanning.

 14. Op het nippertje!?
  Lijkt me zo leuk om daar in de stemming te komen. Dit jaar is voor heel veel mensen zwaar geweest.
  In mijn gezin is ook het een en ander gebeurd en diverse dingen zijn met krijsende remmen zo goed als stil komen te staan. Maar we gaan met goede moed verder, bij de pakken neerzitten heeft geen enkele zin en je wordt er ook nog eens extra negatief van.

 15. Beste saskia, ik zou graag deze overnachting willen schenken aan mijn beste vriendin die het al tijden erg zwaar heeft. Ze is ziek en heeft geen makkelijk jaar achter de rug. Zij is ontzettend gek op kerst dus deze prijs past goed bij haar.

 16. Ik ben zo moe van al dat vliegen en dat rennen…
  en voel me net een houten Klaas!
  Maar wie wil mij nu eens verwennen?
  Natuurlijk samen met mijn trouwe Pieterbaas!

  Afz. Sinterklaas.

 17. Op de val reep. Allereerst van harte gefeliciteerd met je 10 jarig Christmaholic en nog vele prachtige afleveringen de komende jaren. Ik reageer omdat mijn man en ik het jaar begonnen zijn met een ziekenhuisopname op 3 januari vanwege een hersenbloeding ten gevolge van een val. Een week later moest hij een boorgat operatie ondergaan om
  de bloeding weg te halen, 5 weken ziekenhuis en thuis verder “opknappen”. Dat is goed gegaan, al blijft er een rest verschijnsel. Maar we hebben weer moed. Om het jaar positief af te mogen sluiten zou een verblijf in de Kerstsuite TOP zijn. Lieve groetjes Helly

 18. Sylvia Dijkhuizen op

  Dag saskia, ik doe graag mee met deze gave winactie voor mijzelf en mijn man. Mijn man is werkzaam in het buitenland op zee en heeft de afgelopen maanden vast gezeten vanwege corona. Hoe moeilijk dit ook voor mij, is niets te vergelijken geweest met de situatie waar hij in zat. Maanden zonder je gezin en familie. Hopelijk kan ik hem dit “cadeau” doen.

 19. Mijn vriend is nog nooit op een kerstmarkt geweest en ik heb vorig jaar hem zo enthousiast gemaakt en het hele jaar hem beloofd dat we dit jaar naar een mooie echte in Duitsland zouden gaan. Nu gaat dit helaas allemaal niet door en daar zijn we erg sad om. Graag wil ik hem op ons jubileum (kerstavond) graag verrassen met het nieuws dat we hier mogen overnachten.

 20. Hoi Tineke zou het geweldig vinden om er even uit te mogen zijn samen met mijn lieve dochter we hebben dit echt even nodig.
  Veel meegemaakt de laatste jaren zoon verloren en nog veel meer.
  Dit zou het begin zijn voor ons om lekker bij te komen en de draad weer op te pakken.

 21. Ik geef dit graag aan mijn dochter en schoonzoon. Zij hebben met de e golf Corona gehad . Vandaag 19 november wordt ze 33 jaar. Het zal een heel leuk verjaardag/ kerstcadeau zijn.

 22. Dolgraag gun ik mijn ouders deze overnachting. Tijdens de Corona in maart heeft mijn vader een herseninfarct gehad. Het gaat nu gelukkig redelijk goed maar ik zou pap en mam zo graag een geluksmomentje willen geven!