Ontdek de nieuwe Scandinavische kerstversiering van Søstrene Grene

23

Liefhebbers van eenvoudige, mooie Scandinavische kerstversiering opgelet: ik heb de foto’s van de Søstrene Grene kerstcollectie 2021 voor je! Ga er maar even lekker voor zitten, zet een kerstmuziekje of herfstig jazz-deuntje op, schenk een kopje koffie of thee in en lees dit blogje heerlijk op je gemak door. Want dát is Hygge!

Kerstcollectie Søstrene Grene 2021

De nieuwe kerstitems en knutselproducten die Søstrene Grene dit jaar lanceert, zijn geïnspireerd op oude tradities en door tijdloze kerstpatronen en -kleuren. Natuurlijk zijn er allerlei ornamentjes en kerstboomdecoraties. Maar ook kleine cadeautjes om in de adventskalender voor je kinderen te stoppen, mooie inpakproducten en fijne keuken items en bakspulletjes om heerlijke lekkernijen te maken in de feestperiode.

Kerstcadeautjes inpakken

Net zoals bij de IKEA kerstcollectie 2021, zijn mijn favoriete items uit de kerstcollectie van Søstrene Grene steevast de inpakartikelen. Er is prachtig inpakpapier met klassieke kerstpatroontjes. Al het inpakpapier is gemaakt van FSC®-gecertificeerd papier, daarmee ondersteunen de producten verantwoord wereldwijd bosbeheer.

In de Søstrene Grene kerstcollectie 2021 zitten verder allerlei handige doosjes en cadeauzakjes, maar ook mooie lintjes, labels en andere fijne spulletjes (zoals adventskalender-stickers!) om van je cadeaus echt een ingepakt feestje te maken. De eerste foto hieronder is gewoon 100% mijn smaak en de linten passen perfect bij mijn kleurenpalet van dit jaar. Mijn vingers jeuken om te gaan bestellen :).

Søstrene Grene kerstcollectie 2021

Søstrene Grene kerstcollectie 2021

Kerstversieringen & ornamentjes voor in de boom

In de Søstrene Grene kerstcollectie 2021 vind je natuurlijk ook een ruime keuze aan kerstdecoraties. Ik vind de crèmekleurige teddy kerstsok op de eerste foto hieronder echt prachtig! Die staat meteen op mijn shoplist. En verder zijn er ook dit jaar weer hobbyartikelen te koop waar je zelf mooie versiering mee kan maken. Plus: decoratieve borden en kransen om je huis helemaal in de fijne kerstsfeer te brengen.

Søstrene Grene kerstcollectie 2021Søstrene Grene kerstcollectie 2021 Søstrene Grene kerstcollectie 2021 Søstrene Grene kerstcollectie 2021

Waar en wanneer is de kerstcollectie te koop?

Waar en wanneer is de Søstrene Grene kerstcollectie 2021 te koop? Ik vind het nog altijd zó jammer dat de winkel weg is hier uit Eindhoven (ik kwam er zo graag). Maar gelukkig kun je tegenwoordig ook online kerstshoppen bij Sostrene, al moet je er dan wel heeel snel bij zijn, omdat items altijd razendsnel uitverkocht raken online.

Mijn tip: meld je aan voor de nieuwsbrief en als je iets leuks ziet, bestel het dan meteen. Niet te lang twijfelen haha. Een paar uur later kan het al weg zijn, en je kunt het altijd weer terugsturen als het tegenvalt.

Elke week nieuwe kerstspulletjes

In plaats van één lanceerdatum, presenteert Søstrene Grene elke week nieuwe kerstartikelen, zowel in de winkels als in de webshop. De kerstartikelen zullen in de periode van 21 oktober tot 4 november 2021 stapje voor stapje in de winkels en online komen. Alle producten zijn te koop zolang de voorraad strekt. Hou er rekening mee dat sommige producten vertraging kunnen oplopen als gevolg van de coronapandemie (en de containercrisis waar elk bedrijf nu last van heeft).

Nog meer kerstitems van Søstrene Grene

Naast de items die je op de foto’s in deze blog zien, schijnen er nog meer kerstproducten te komen. Waaronder meer spulletjes voor het bakken met Kerstmis. Ook kerstservies en decoraties voor de gedekte tafel, evenals cadeau-ideeën voor groot en klein komen later dit jaar. Ik hoop dat ik er dan ook weer foto’s van krijg, dan deel ik ze graag weer met je.

Ik ben benieuwd of jij iets moois hebt gespot op de foto’s van de Søstrene Grene kerstcollectie 2021 in deze blog. Zit er iets naar je smaak bij? En verder hoor ik ook graag of je wel eens iets bij Søstrene Grene koopt! Heb jij het geluk dat er een winkel vlakbij zit of koop je ook alleen maar online?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

23 reacties

 1. Ik hou hier zo veel van! Geen winkel in mijn stad maar Antwerpen is gelukkig niet ver 🙂 . Ik ga er zo graag langs om te genieten van de leuke spullen. Al mijn inpakpapier komt steen vast van hier, zo fijn. Maar die kersthuisjes vind ik ook zo fijn. Ze hebben vaak ook nog mini kerstboompjes die koop ik ook elk jaar.
  Ik kijk er al helemaal naar uit! 🙂

  • Oh die kerstsok is echt heel leuk. Ik houd van de mooie natuurlijke kleuren. Ik geloof dat er in mijn buurt niet een winkel zit. Heb een paar jaar terug de site ontdekt. Super maar idd snel uitverkocht…

 2. Ahhhh ja de kerstblikjes voor onze zelfgemaakte kerstkoekjes en het geweldige inpakpapier en de lintjes en kaartjes en ook zeker de kaarsen. Helemaal leuk allemaal

 3. Voor pasen 2021 voor het eerst besteld en wat een mooie producten.
  Helaas geen winkel in de buurt.
  Heb wel leuke dingen gezien.

 4. Valérie Schmitz op

  Ohhh inderdaad die teddy sok is geweldig! Die staat ook op mijn lijstje. En ik weet niet of het er komt maar zag een groot ginger bread huisje met lampjes erin staan, die vind ik ook erg leuk!
  Ik heb inderdaad ook altijd het cadeaupapier van sostrene grene en toevallig net even gekeken maar heb nog aardig wat rollen van vorig jaar liggen helaas

 5. Dat huisje op 1 van de laatste foto’s is zooooooooooooooo gaaf. Die is echt super tof. Ik word zo vrolijk van al deze mooie spullen, vooral ook al die inpakspullen, te gaaf.
  Fijne dag.

  Lieve groetjes,
  Emily

 6. Ik heb me inderdaad meteen voor de nieuwsbrief aangemeld! Dat rode, moderne kandelaartje is niet mijn ding maar die schattige, fijne motiefjes in zachte tinten wel.

  • Die teddy sok eens een keer een mooie neutrale sok ipv een sok met drukke prints. Ik ga de site goed in de gaten houden. #loveit

 7. Die teddy sok eens een keer een mooie neutrale sok ipv een sok met drukke prints. Ik ga de site goed in de gaten houden. #loveit

 8. Zo jammer dat de winkels zo ver weg zijn. En online al veel uitverkocht. Het stapel soldaatje vond ik fantastisch!! Zal het online toch in de gaten gaan houden. Want wat een sfeervolle foto’s 😀

 9. Wauw, wat super leuk allemaal weer! Het inpakpapier vind ik toch wel het allermooiste. Utrecht is voor mij de dichtstbijzijnde winkel, maar ik ga denk ik toch maar gewoon de website in de gaten houden van de 21e!

 10. Ben helemaal weg van de inpak producten, vind het inpakken altijd zo belangrijk en zo leuk om te doen, staat altijd zo gezellig onder de boom

 11. Hoi Saskia,
  Prachtige collectie, deze komt het dichtst bij mij.
  Het nostalgische , de natuur, heel erg mooi!.
  Groetjes Marijke. ❤

 12. Saskia, wij zijn het zo eens: jammer dat de winkel weg is uit Eindhoven. Sostrene Grene is zo’n winkel waar ik altijd naar binnen ga en altijd met iets leuks naar buiten kom, een mooie kaars, een potje jam, haakgaren, heel bijzondere felicitatiekaarten. Laatst was ik in Utrecht en ja hoor, daar kwam ik langs Sostrene. Deze keer heb ik hun theesoorten ontdekt, verrukkelijk! En oh ja, ik ga voor dat schattige stoffen kerstboompje voor in de boom.

 13. Pas een paar maanden geleden de winkel in Den Bosch ontdekt. Zo leuk …alleen het maken van een keuze is zo lastig….Alles is geweldig!!

 14. Absoluut mega favorieten. Het inpakpapier…heb gelukkig nog over van vorig….maar super mooi inderdaad….ook 100 % mijn stijl

 15. Prachtig! Opeens heb ik een mooie oude boerderij “nodig” om als speciaal kersthuis in te richten met deze spulletjes. De verpakkingsmaterialen zijn geweldig – mooie verfijnde patroontjes, fraaie kleuren.