Mijn favoriete kerstitems die je nu online kunt shoppen! | Monthly Favourites

8

These are a few of my favourite things! Het is weer tijd voor één van de meest geliefde rubrieken hier op Christmaholic.nl: de Monthly Favourites. Elke maand deel ik minimaal 40 woonaccessoires die je vanaf je luie stoel online kunt bestellen. Soms binnen een bepaald thema, vandaag heb ik gewoon alle kerstversieringen & andere kerstitems verzameld die ik online tegenkwam en die me heel erg aanspraken!

Kerstversiering online shoppen 2021

En wat mij aanspreekt, zijn natuurlijk voornamelijk spulletjes die heel goed aansluiten bij het thema & kleurenpalet dat ik voor dit jaar heb gekozen (meer daarover lees je in deze blog). Dus je vindt hieronder vooral veel kerstdecoratie in groen- & bruintinten, goud en wit. Met hier en daar een splash of christmas red, omdat ik weet dat velen van jullie daar zo van houden!

Monthly Favourites oktober

Hoe het werkt: hieronder vind je maar liefst 60 verschillende kerstversieringen, kerstdecoraties en andere mooie kerstartikelen die me opvielen tijdens mijn rondes langs diverse lievelings kerstwebshops. Als je op één van de foto’s klikt, ga je direct naar de desbetreffende webwinkel. Daar vind je meer informatie over prijs, levertijd en voorraad en kun je het item eventueel direct bestellen. Let’s go!

Online zijn items vaak snel uitverkocht

Zoals jullie ongetwijfeld weten, raken spulletjes online tegenwoordig razendsnel uitverkocht. Daar kan ik helaas niets aan doen. Ik maak deze blog een paar dagen voor hij online komt (omdat ik Christmaholic vrijwel in mijn uppie run, is vooruit werken essentieel). En in de tussentijd zijn sommige items die ik laat zien soms alweer sold out of tijdelijk niet op voorraad.

Sterker nog: soms is iets op moment van publiceren nog op voorraad en een half uur later al niet meer. Dit jaar lijkt dat nog erger te zijn dan voorgaande kerstseizoenen. Ik krijg daar vaak berichtjes over, mensen zijn teleurgesteld of zelfs boos omdat ik spulletjes promoot die er niet meer zijn. En dat vind ik heel jammer! Ik doe mijn best, maar heb helaas geen controle over de voorraad bij winkels. I hope you understand!

Zit er iets tussen wat jij leuk vindt?

Nou, ik ben heel benieuwd of er iets tussen zit dat jóuw aandacht greep. Laat je het me weten in een reactie onder deze blog? Oja, dit artikel bevat enkele affiliatelinks. Dat wil zeggen dat ik een kleine commissie krijg, mocht jij na het klikken iets kopen. Dat kost jou overigens niks extra’s, en het geldt ook maar voor een kleine selectie van de linkjes achter de fotootjes hierboven.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

8 reacties

 1. Het onderste boompje vind ik erg mooi, maar die ga ik vast tegenkomen.
  Verders op mijn kerstlijstje: guirlande, kussenhoezen en plaids in een mooie rode kleur.

 2. Alles wat groen bruin en goud is. De bruin/gouden ballen had ik nog en nu lekker aanvullen met groen en goud. dat wordt een geweldige boom dit jaar. Heb er nu al zin in. De honeycomb dingen zijn ook zo leuk!
  Het bruine holidays kussen vind ik geweldig.

 3. Super leuke dingetjes! Ik hou vooral van de ornamenten en warme kleedjes, maar daar kan je helaas niet eindeloos veel van kopen haha. Ik denk dat ik die leuke tas wel in mn winkelwagentje doe straks ;p

 4. Hoi Saskia,
  Wat een superleuke Monthly Favourites, ik kijk altijd weer uit naar de spulletjes die je uitkiest.
  Die kroket ook, zo grappig, vindt eigenlijk alles leuk deze keer ❤
  Ik heb zelf nu ook ( eindelijk) een kerstboom op een hoge stam kunnen kopen was er al een paar jaar helemaal weg van.
  Ben er zo blij mee!. 🙂
  Groetjes Marijke.