Kerstshow Intratuin Halsteren: dit zijn de trends & thema’s!

1

Samenwerking – We deelden al eerder een mooie video-impressie van de kerstshow van Intratuin Halsteren. In deze blog vertellen we je graag wat meer over de verschillende kerstthema’s en kersttrends die de kerstafdeling rijk is (en dat zijn er nogal wat dit jaar). Daarnaast is dit ook een uitgebreid fotoverslag, dus scroll lekker langs de mooie plaatjes en laat je inspireren.

Traditionele Kerst

Rood, goud en groen zijn onmisbare kleuren als we het hebben over een traditionele kerst. Intratuin Halsteren heeft een sfeervolle bar gecreëerd waar veel mensen even stoppen om een foto te maken van zichzelf te maken voor of achter de tap.

Je ziet in dit thema ook allerlei luxe karaffen, flessen en diverse soorten glazen. De traditionele elementen zoals de kerstman en de notenkraker zie je hier ook overal! Bij de bar is een heerlijk glaasje Cava bubbels verkrijgbaar. Met dit feestelijke drankje in je hand loop je zo de volgende thema’s tegemoet. Heerlijk kerstinspiratie opdoen dus!

Een vrolijke kerst

Je kan het je zo gek niet bedenken of je vindt het hier! Honderden luxe hangers voor in de kerstboom: minions, cupcakes, luxe kerstengeltjes, Coca-cola items, gingerbread huisjes, auto’s, allerlei verschillende dieren en ga zo maar door.. niets is te gek en alles mag. Combineer alle verschillende kleuren, vormen en materialen bij elkaar voor de meest crazy christmas tree en een hele vrolijke Kerst!

Modern kerstthema: ruwe materialen & glitters

Het moderne kerstthema combineert neutrale kleuren met besneeuwde witte bomen en allerlei houten elementen. Je ziet dat ruwe materialen zoals cementen kerstboompjes en houten sterren prachtig samengaan met gedetailleerde glitterende hangers. Door de neutrale tinten vallen de mooie lichtpuntjes van de sfeervolle clusterverlichting extra goed op in de kerstboom.

Een landelijke Kerst

In deze kersttrend loop je nét het bos in.. veel groen, natuurlijke materialen en vormen + prints die volledig geïnspireerd zijn op de natuur. Dit thema sluit direct aan op de huidige botanische kersttrend. Je ziet veel decoratie met bosdieren zoals vossen, uilen en herten. Ook de natuurlijke elementen direct uit de natuur zoals bladeren, paddenstoelen en dennenappels komen terug in de kersthangers.

Voor wie van romantiek houdt…

Het laatste kerstthema heeft een romantisch tintje. Waan je in een moderne schuur met een hippe, brocante markt. Zachte kleuren zoals lichtroze, lila, champagne en ijsblauw vormen hier het kleurenpalet. Glitters, veren en zachte stoffen zijn onmisbare materialen. Allerlei decoratie met een romantisch tintje vind je hier. Denk aan prachtige bloemen met glitters voor in de boom, hangers in de vorm van een sneeuwvlokje, vogeltjes met veertjes op clip en glitterende schaatsen.

Miniatuurdorpen & carroussel

Naast de verschillende kerstthema’s mag je het enorme kerstdorp bij Intratuin Halsteren zeker niet missen. Honderden huisjes, rijdende treinen, besneeuwde kerstbomen en heel veel poppetjes vormen samen een prachtig mooi winter wonderland. Terwijl je hier rondloopt begeef je je in een totaal andere wereld. De kinderen kijken hier ook hun ogen uit, helemaal als ze de nostalgische carrousel zien waar ze gratis in mee mogen draaien!

Nog wat handige informatie

Kom de kerstshow van Intratuin Halsteren bekijken en ervaar de ultieme kerstbeleving zelf! Intratuin Halsteren is 7 dagen per week geopend. Volg Intratuin Halsteren op Facebook om nog meer kerstinspiratie op te doen. Kijk voor meer informatie en alle openingstijden op www.intratuinhalsteren.nl.

Intratuin Halsteren
Halsterseweg 65a
4661 KM Halsteren

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een van onze partners. Heb je ook interesse om samen te werken met Christmaholic? Kijk dan hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

Reageer!

1 reactie