Vlog! Zo decoreer ik onze kersttafel + 8 tips

0

Nog maar een weekje en dan zitten we alweer aan de kerstdis! Als jij thuis verantwoordelijk bent voor het dekken van de kersttafel, dan is deze vlog echt wat voor jou. Ik laat je zien hoe ik de kersttafel dek voor een feestelijk pre christmas dinertje met vrienden aan de hand van 8 tips! En hieronder vertel ik je graag nog wat meer over de verschillende spulletjes die ik gebruikt heb, en verwijs ik je graag naar nog een paar handige andere blogs over het dekken & versieren van de kersttafel.

Wat heb ik allemaal gebruikt voor mijn kersttafel

Natuurlijk heb ik voor het dekken en versieren heel wat spulletjes gebruikt die ik al had, en waarvan ik écht niet meer weet waar ik het vandaan heb haha. Hieronder vind je een lijstje met servies en decoratiespulletjes waarvan ik nog wél wist waar het gekocht is.

Nog meer blogs over het versieren van de tafel voor Kerst

De afgelopen jaren heb ik heel wat blogs geschreven over het dekken & versieren van de tafel voor het kerstdiner. Het is, zoals ik ook zeg in de video, echt één van mijn favoriete dingen om te doen! Via deze link vind je ze allemaal. Hieronder zal ik er een aantal uitlichten die echt de moeite waard zijn,

Mocht je nog vragen hebben over de video of over het dekken & versieren van de kersttafel, stel ze dan gerust hieronder. Ik wens je heel veel plezier met het decoreren van jullie tafel voor Kerst. En geniet van het kerstdiner!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!